Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ H Σινέντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ και φόρεσε μαντίλα.

H Σινέντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ και φόρεσε μαντίλα.

conor2

Η διάσημη Ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόνορ ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ.

Η 51χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε, μάλιστα, στο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες στις οποίες φορά το παραδοσιακό χιτζάμπ, καθώς και ένα βίντεο όπου ψάλλει μια πρόσκληση σε προσευχή.

Η Ο’ Κόνορ, που είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται τη δεκαετία του ’90 με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U», άλλαξε και το όνομά της σε Σουχάντα ενώ ανέβασε και βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε και την ακούμε να ψέλνει μια μουσουλμανική προσευχή γνωστή ως Azan, ζητώντας συγγνώμη από τους μουσουλμάνους φίλους της για τα λάθη που κάνει σε αυτή την πρώτη προσπάθεια να πει την προσευχή και ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη που της δείχνουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι 51χρονη τραγουδίστρια η οποία πάσχει από διπολική διαταραχή και πέρσι δήλωνε ότι σκεφόταν να δώσει τέλος στη ζωή της, δεν ασχολείται με τη θρησκεία για πρώτη φορά. Τον προηγούμενο χρόνο είχε αλλάξει και πάλι το όνομά της σε Μάγκντα Νταβίτ, ενώ το 1992 σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση είχε σκίσει τη φωτογραφία του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgazzetta
Προηγούμενο άρθροΕγκεφαλικά μοίρασε η Αλεξία Μιχαήλ στα… σόσιαλ
Επόμενο άρθροΆστρα: Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από Ρομαντική διάθεση