Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα «Τώρα ξέρεις» – Παρουσίαση στο Κέντρο Πολιτισμού Παλατάκι

«Τώρα ξέρεις» – Παρουσίαση στο Κέντρο Πολιτισμού Παλατάκι

45416264_190941681831288_678094543408594944_n

Οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου της Άννας Φιλιππούση «Τώρα ξέρεις»  την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ώρα 18.30 στο Κέντρο Πολιτισμού Παλατάκι (Χαϊδάρι).

Για το βιβλίο και την συγγραφέα, θα μιλήσουν: Η Δήμητρα Παναρίτη, συγγραφέας και η Χρυσούλα Ζαφειράκη, αναγνώστρια. Στον συντονισμό η Κάκια Ξύδη, εκδότρια-συγγραφέας. Στο πιάνο ο Goerge Loukas.

«Τώρα ξέρεις» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος της Άννας Φιλιππούση που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

Οπισθόφυλλο

Ο Ευάγγελος Σοφός με τη σύζυγό του Βασιλική καμαρώνουν για το απόκτημά τους, το αποθηκάκι τους στο Φρίουλι, που από το 1958 γίνεται επισήμως το κελάρι τους. Το όνομα αυτού Εντελβάις, σαν το όμορφο λουλούδι που φυτρώνει στις κορυφές των βουνών. Κάποια μέρα, όμως το λουλούδι αρχίζει να μαραίνεται, καθώς τα άσχημα γεγονότα διαδέχονται το ένα, το άλλο. Τριάντα δύο χρόνια αργότερα, το 1986, η επίσκεψη της Νεφέλης στο Εντελβάις θα φέρει τα πάνω κάτω. Χωρίς να το θέλει θα επηρεάσει τη ζωή αρκετών ανθρώπων, μα πιο πολύ τη δική της. Η επιστροφή του Πέτρου από την Ελλάδα στην Ιταλία επιφυλάσσει εκπλήξεις. Όσο και αν θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του, εκείνο δεν τον αφήνει. Μια δυνατή φιλία, ένας μεγάλος έρωτας, μυστικά, συνομωσίες και ενοχές περιπλέκονται και μπερδεύουν περισσότερο το νήμα. Η μέρα που θα αποκαλυφθούν όλα, πλησιάζει. Η αποκάλυψη θα συγκλονίσει όχι μόνο τη Νεφέλη αλλά και όσους γνώριζαν και δεν μιλούσαν.

 

 

Βιογραφικό

Η Άννα Φιλιππούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Το μυθιστόρημα «Τώρα ξέρεις» είναι το πρώτο της βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

Τίτλος: Τώρα ξέρεις
Συγγραφέας: Άννα Φιλιππούση
Σελ. 336 Διαστάσεις 14Χ21
Τιμή: 14,00 €
ΙSBN 978-618-5307-38-7
Ημερ. κυκλοφορίας 10/2018
Κωδικός: 1882


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Θωμάς Φώτης ζωντανά κάθε Κυριακή Στο radioparis.gr!
Επόμενο άρθροΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ: Για 4 τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Ιλίσια