Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ποιος ηθοποιός δίνει την φωνή του σε γνωστές διαφημίσεις (Δείτε φωτογραφία);

Ποιος ηθοποιός δίνει την φωνή του σε γνωστές διαφημίσεις (Δείτε φωτογραφία);

46075083_282951255686449_7825443285328986112_n

Ταλαντούχος ηθοποιός με ανοδική πορεία και κυρίως εξελισσόμενη!

Ο Γιάννης Δημητράκης είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Πέρα από το θεατρικό σανίδι και τα τηλεοπτικά πλατό, δίνει την φωνή του και σε γνωστές διαφημίσεις, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

 

Αυτή ήταν η πρώτη του δουλειά στο μεγάλο μας κανάλι, MEGA που αργοέσβηνε βασανιστικά τόσον καιρό. Στις τελικές εξετάσεις του Υπουργείου για το πτυχίο, παρεβρέθηκε η Φωτεινή Παπαδόγιαννη, μια από τις σημαντικότερες παραγωγούς που πέρασαν από το Μega.

Εκτός από casting για την tv  η κ.Παπαδόγιαννη με έστειλε στο mega στο τμήμα των trailer και διαφήμισης εκπομπών. Από αυτή τη συνεργασία ξεκίνησαν 2 όμορφα χρόνια σχεδόν όπου με τον Χ.Σιμαρδάνη [μια φωνή που λείπει λόγω θανάτου από κοντά μας]μοιραζόμασταν διαφημιστικά spot,trailer έως και απλές εκφωνήσεις.

”Από το 2009 κι έπειτα δεν ασχολήθηκα καθόλου μ αυτό το αντικείμενο, ώσπου με προτροπή των ηχοληπτών ή σκηνοθετών σε δουλειές μου άρχισα να κάνω διάφορα demo και τα μοίρασα σε αντίστοιχες εταιρείες. Έκανα 2 παιδικές μεταγλωττίσεις για το extra channel και τώρα πια εδώ και 3,5 χρόνια συνεργάζομαι μόνιμα με 2 διαφημιστικές εταιρείες, όπου στη μια απ αυτές έπαιξα συμπληρωματικό ρόλο σε αρκετές διαφημίσεις τόσο για την tv, όσο και για το διαδίκτυο”. 

Η ενασχόληση με το κομμάτι των speakage απέφερε εξαιρετικά πολλά χρήματα ειδικά στην τηλεόραση.

”Tώρα δε θα έλεγα το ίδιο, δεδομένου ότι όλα τα διαφημιστικά baget έχουν κατέβει πολύ. Εχω χαρίσει τη φωνή μου και σε ταινία χωρίς ιδιαίτερες απολαβές. Τα δικαιώματα στη φωνή αναγνωρίζονται ΜΟΝΟΝ στη μεταγλώττιση. Είναι ένα κομμάτι που με αφορά πολύ ,λόγω της πολυπλοκότητας της χρήσης της φωνής σε σύντομο χρονικό διάστημα.”

Αυτή η ” τριβή”  φαίνεται να τον εξελίσσει απίστευτα.

‘Προσωπικά το κατέκτησα στις διαφημίσεις ”, λέει ο ίδιος. Θα ήθελα πολύ και στις μεταγλωττίσεις, οι οποίες αμείβονται καλύτερα από  οτιδήποτε άλλο. Τη δουλειά που έκανα με τη φωνή μου, άσχετα από το φυσικό χάρισμα της χροιάς, όπου πάντα άκουγα τα καλύτερα,την οφείλω στον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιώργος Φλωράτος: «Το θέατρο είναι ένας τόπος συνάντησης ψυχών»
Επόμενο άρθροΔείτε την fashion icon -γιαγιά της Νατάσσας Μποφίλιου