Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα “Η Κουτσή Κιθάρα” – Παρουσίαση στο Little Book

“Η Κουτσή Κιθάρα” – Παρουσίαση στο Little Book

ΚΟΥΤΣΗ ΚΙΘΑΡΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

“Η Κουτσή Κιθάρα” μπήκε στη δεύτερη χιλιάδα και το γιορτάζει. Η συγγραφέας, Μαρίνα Φραγκεσκίδου, παίρνει αγκαλιά τη Ρουζ και πάει στο βιβλιοπωλείο Little Book (Χαϊμαντά 35, στο Χαλάνδρι) το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 ακριβώς.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους ήρωες του παραμυθιού, να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να ζωγραφίσετε μαζί τους. Προσκεκλημένοι στη γιορτή όσοι έχουν ή κρύβουν καρδιά μικρού παιδιού. Δεκτά χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά.

 

 

«Η Κουτσή Κιθάρα» το παραμύθι της Μαρίνας Φραγκεσκίδου που αγαπήσατε κυκλοφορεί σε δεύτερη χιλιάδα από τις εκδόσεις Πνοή, σε εικονογράφηση της Δήμητρας Καραμπά.

Είναι ένα βιβλίο που μας βοηθάει να αποδεχτούμε την διαφορετικότητα του καθενός από εμάς.

Περιέχει CD με αφήγηση του παραμυθιού και τραγούδια.

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει σε μια κιθάρα αν χάσει μία της χορδή; Θα μπορέσει άραγε να παίξει μουσική, έστω και κουτσή; Κι αν ναι, πώς θα είναι οι μελωδίες που θα δημιουργεί; Αυτά και άλλα πολλά θα έρθει να σας τα απαντήσει η Ρουζ, μια ξεχωριστή κιθάρα. Στην περιπέτειά της έχει σύμμαχους καλούς: Τον φίλο της, τον Μπλου, τη δασκάλα, τη Λίνα τη Μαντολίνα, και φυσικά τη μαμά κιθάρα, που μας μαθαίνουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν το θέλουμε πολύ, απλώς μερικές φορές πρέπει να βρούμε κι άλλους τρόπους για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

Το σίγουρο είναι πώς μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να έχουμε επιμονή, θέληση και λίγο φως στην καρδιά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρίνα Φραγκεσκίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Ασγάτα της Λεμεσού. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα κι έπειτα απέκτησε τον τίτλο του ορκωτού ελεγκτή. Από το 2003 μέχρι το 2010 περιπλανήθηκε σε πολυεθνικές εταιρίες στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Το πρώτο της βιβλίο ήταν η «Ευτυχία από το παράθυρο», Εκδόσεις Αναζητήσεις 2011. Την ίδια χρονιά ήταν υποψήφια ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας στα κρατικά βραβεία Κύπρου. Το 2014 ανέβηκε το πρώτο της θεατρικό στην Κύπρο, με τίτλο «Μεθυσμένο Μοσχαράκι», που έγραψε σε συνεργασία με τον Στέλιο Θεοχάρους. Στο μεταξύ, διατηρούσε διάφορες στήλες σε διαδικτυακά περιοδικά, ενώ συμμετείχε και ως διαλογιστής σε διάφορα κυπριακά σήριαλ. Επίσης γράφει στίχους, κάποιοι από τους οποίους έχουν μελοποιηθεί. «Η κουτσή κιθάρα» είναι το πρώτο της παραμύθι και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 

Τίτλος: Η κουτσή κιθάρα
Συγγραφέας: Μαρίνα Φραγκεσκίδου
Εκδότης: Εκδόσεις Πνοή
Σελ. 28 Διαστάσεις 22Χ22
Τιμή: 11,90 €
ΙSBN 978-618-83036-2-1
Ημερομηνία πρώτης έκδοσης: 4/2017
Κωδικός: 1726
Μαλακό εξώφυλλο. Περιέχει CD με αφήγηση του παραμυθιού και τρία μελοποιημένα τραγούδια.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Η φωνή μέσα μου» – Παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας
Επόμενο άρθροTα λέμε Κυριακή με το Θωμά Φώτη!