Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 10 λόγοι που αξίζει να ανοίξεις την τηλεόραση σου και να δεις...

10 λόγοι που αξίζει να ανοίξεις την τηλεόραση σου και να δεις «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

gynaika_xoris_onoma_2

Η νέα δραματική σειρά του ANT1, είναι σχεδόν καθηλωτική.

Στη  δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Κάπως έτσι και με αυτή την σκέψη ξεκίνησε η σειρά. Πλέον, βλέπω σπάνια (έως και καθόλου) τηλεόραση. Δε με ενθουσιάζει κάτι ιδιαίτερο και δεν μου κινεί το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον μια καθημερινή σειρά που όσο να πεις, θέλει χρόνο.

fc2228ac-922f-4c6f-83b6-3ceb0442cd3f

Όταν είδα το τρέιλερ που πρωτοπαρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1, έμεινα αποσβολωμένος. Και ξεκίνησα δειλά δειλά, να βλέπω τα πρώτα επεισόδια. Τα 5 έγιναν 10, τα 10 20 και τα 20 40. Είναι σπάνιο να βλέπεις μια καλοστημένη δουλειά που δεν την βαριέσαι γιατί μέσα από την υπόθεση της αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου.

Μια δουλειά που γίνεται με αγάπη και σεβασμό. Δεν θέλω να πω πολλά. Απλά διαβάστε 10 λόγους που εγώ προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή την σειρά, αξίζει να την δεις κάποιος:

  1. Για την δραματικότητα που πηγάζει μέσα από τις ερμηνείες, σε τέτοιου είδους έργα, της Μαριάννας Τουμασάτου.
  2. Για την εξαιρετική ερμηνεία και παρουσίαση της πρωτοεμφανιζόμενης και ταλαντούχας ηθοποιού Ντόρας Μακρυγιάννη.
  3. Γιατί η ιστορία της σειράς αγγίζει πτυχές της δικής μας ζωής.
  4. Για τις καταπληκτικές ερμηνείες του νέου αίματος ηθοποιών (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Θανάσης Πατριαρχέας,  Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου, κ.α.)
  5. Γιατί η σπουδαία Ταμίλα Κουλίεβα είναι ξανά στην τηλεόραση μέσα από έναν κομβικό ρόλο.
  6. Γιατί η Ευαγγελία Μουμούρη πετυχαίνει κωμικά και δραματικά στοιχεία τις στιγμές που χρειάζεται, χωρίς να γίνει φορτική.

7. Για την καλοστημένη σκηνοθεσία των Βίκυ Μανώλη και Λίνου Χριστοδούλου.

8. Για την ευχάριστη και αέρινη νότα που δίνει στην σειρά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

9. Γιατί η πένα της Μαρίας Γεωργιάδου έχει πάντα μια ευφυία και μια ποιότητα που σε συνεπαίρνει….

10.Γιατί πρέπει να υπάρχουν καλές δουλειές στην τηλεόραση.

gynaikaxorisonoma5

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα  προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης)κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα…

Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας (Ταμίλα Κουλίεβα), θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.

1245_04f8fb3d-1292-4500-ac8b-97d23a5f19a6

Οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Κάτια, θα βρεθούν αντιμέτωπες η μία με την άλλη και το μίσος τους θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι το αόρατο χέρι της μοίρας που τις έδεσε μαζί, κρύβει μια συγκλονιστική αλήθεια…

gynaika_xoris_onoma_2 50f89b31-e31d-472c-bae3-f6f48a15ed2a

Δείτε την και θα με θυμηθείτε! Καθημερινά στις 18.30.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε τα 11 πιο εντυπωσιακά βιβλιοπωλεία στον κόσμο!
Επόμενο άρθροΚΑΙΡΟΣ: Με κρύο και χιόνια η τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη!