Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η νέα Mary Poppins δεν είναι remake

Η νέα Mary Poppins δεν είναι remake

Mary-Poppins-RETURNS-2018-Latest-Trailer-

Γι΄ αυτό και λέγεται Mary Poppins returns, γι΄ αυτό έχει άλλη υπόθεση και άλλα τραγούδια. Θα δούμε μια εντελώς καινούργια ιστορία από αυτήν της original ταινίας του 1964, με την Mary Poppins να επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Banks….

Τώρα λοιπόν βρισκόμαστε στα 1935, στο Λονδίνο, 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, όπου τα παιδάκια έχουν μεγαλώσει πια και η Mary Poppins, η πρώην νταντά τους, επιστρέφει μετά από μια οικογενειακή τραγωδία.

Η ταινία Mary Poppins Returns είναι σε σκηνοθεσία Rob Marshall και γράφτηκε από τον David Magee, βασισμένη πάντα στους χαρακτήρες της σειράς βιβλίων της P.L. Travers. Πρωταγωνιστούν οι: Emily Blunt ως Mary Poppins, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth, και Meryl Streep. Ο Dick Van Dyke είναι ο μόνος ηθοποιός από την originalταινία που παίζει και σ΄ αυτήν!

Να και ένα έξυπνο μοντάζ. Έβαλαν το πρόσωπο της Emily Blunt στην θέση της Julie Andrews.
Να και ένα έξυπνο μοντάζ. Έβαλαν το πρόσωπο της Emily Blunt στην θέση της Julie Andrews.

Η ταινία προετοιμαζόταν από τις 14 Σεπτεμβρίου του 2015, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2017 στα Shepperton Studios στο Surrey της Αγγλίας, και τέλειωσαν τον Ιούλιο του 2017. Η διαδικασία της….

Η συνέχεια και τα βίντεο εδώ https://bit.ly/2QHj88g


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα 76α Golden Globe Awards!
Επόμενο άρθροA STAR IS BORN // Με 5 υποψηφιότητες στα Golden Globe Awards