Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γιώργος Καρκάς: Δείτε τι δηλώνει ο ηθοποιός μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Γιώργος Καρκάς: Δείτε τι δηλώνει ο ηθοποιός μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

karkas

Αθώος δηλώνει στο STAR μέσα από τις φυλακές, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί.

Μάλιστα, αναφέρει στοιχεία τα οποία όπως υποστηρίζει αποδεικνύουν την αθωότητα του.

«Καφέ, έμαθα πριν από τρεις μέρες, ότι η αστυνομία δεν μάζεψε καν. Δεν υπάρχει καφές. Όταν ένας άνθρωπος φωνάζει «μου έριξε κάτι στον καφέ!». Από τα στοιχεία που έχουν βγει πια, και από τα στίγματα των κινητών μας τηλεφώνων, τη βολτούλα την κάναμε παρέα! Αναίσθητος δεν ήταν κανείς, καφές δεν υπάρχει και στην ουσία τα 2/3 της κατηγορίας, έχουν καταρρεύσει. Εγώ γιατί είμαι μέσα;», λέει.

Ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του οδηγού ταξί, βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα περίπου ένα μήνα και ζητά με αίτημα αποφυλάκισης του να αφεθεί ελεύθερος. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο 24χρονος δεν λιποθύμησε ποτέ, απεναντίας περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού και εκείνος τον περίμενε μέσα στο ταξί. Αυτό το αποδεικνύουν τα στοιχεία της εταιρείας ενοικίασης ταξί που κατατέθηκαν. «Μαζί ήμασταν και από τα πρώτα 10 λεπτά και μετά τον έχασα και από οπτική επαφή. Τα 30 λεπτά που αυτός υποστηρίζει ότι ήταν κοιμισμένος και βιάστηκε, έκανε βόλτα πεζός στο παρκάκι. Εν ολίγοις θέλει να κρύψει πάση θυσία το ότι έκανε βόλτα στο παρκάκι», λέει ο ηθοποιός. «Τι θα του έλεγα; Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις! Αυτό!», λέει ο ηθοποιός.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller.gr
Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε άνδρας κρεμασμένος στο Ζάππειο
Επόμενο άρθροΣε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας θα βρείτε τα πιο νόστιμα μελομακάρονα και κουραμπιέδες!