Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Ποια σχολεία της Κρήτης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη

Ποια σχολεία της Κρήτης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη

18026557_sxoleio_aithousa.limghandler

Η κακοκαιρία «κλείνει» σχολεία στην Κρήτη και αύριο

Αρκετοί ήταν οι μαθητές σε ολόκληρη την Κρήτη, των οποίων οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές πήραν… παράταση μίας ημέρας, εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας το οποίο, πλήττει, από το βράδυ της Δευτέρας την Κρήτη.
Σήμερα, πολλά σχολεία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού – ιδίως όσα βρίσκονται σε ορεινές, ημιορεινές περιοχές – δε λειτούργησαν, ενώ αρκετά είναι και τα σχολεία που δε θα λειτουργήσουν ούτε και αύριο, Τετάρτη.

Αναλυτικότερα:

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Δήμο Αμαρίου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά, επίσης, θα είναι και τα σχολεία – όλων των βαθμίδων – του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Στεφανάκης στο neakriti.gr.

Ενώ, δε θα λειτουργήσουν ούτε τα σχολεία που βρίσκονται στο χωριό των Ανωγείων, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Ανωγείων, κ. Εμμανουήλ Καλλέργη.

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κρήτης κ.Τερζάκης στο neakriti.gr, την Τετάρτη 9/1, δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε και το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, εξαιτίας λειτουργικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη θέρμανση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗneakriti
Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Τόλμησε να βγει με το νυφικό στα χιόνια!
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Μπέζος ξεφτίλισε μια γυναίκα επειδή τον τράβηξε φωτογραφία…