Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ 4+1 λόγοι για να απολαύσετε ζεστή σοκολάτα από τα Coffee Berry

4+1 λόγοι για να απολαύσετε ζεστή σοκολάτα από τα Coffee Berry

ζεστή-σοκολάτα

4+1 λόγοι για να απολαύσετε ζεστή σοκολάτα από τα Coffee Berry

Μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό της απόλαυσης μίας ζεστής σοκολάτας; Όσο το κρύο δυναμώνει στους δρόμους της πόλης τόσο απαραίτητη γίνεται για το μυαλό και τον… ουρανίσκο μας.

Με υφή βελούδινη και αρωματική και με γεύση μεστή και γλυκιά, αποτελεί ένα ρόφημα πολύτιμο που μας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Και αν αυτό δε σας αρκεί ως λόγος για να γευτείτε εδώ και τώρα μία ζεστή σοκολάτα, τότε έχουμε για σας 4+1 ακόμη λόγους για να την απολαύσετε solo ή παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

1. Η ζεστή σοκολάτα μας φτιάχνει την διάθεση!

Μήπως ο χειμώνας σας γεμίζει με αρνητικές σκέψεις; Μία ζεστή σοκολάτα θα σας βοηθήσει σίγουρα να τις αφήσετε πίσω. Η σοκολάτα επιδρά θετικά στη ψυχική μας υγεία, αυξάνοντας την καλή μας διάθεση και μειώνοντας άγχος και στρες.

2. Γνωρίζατε ότι μας τονώνει την αντοχή;

«Είναι το ποτό των θεών που ενδυναμώνει την αντοχή και πολεμάει την κούραση. Μια κούπα από αυτό το πολύτιμο ρόφημα επιτρέπει σε έναν άντρα να περπατάει για μια ολόκληρη μέρα χωρίς φαγητό». Όχι, δεν το είπαμε εμείς, αλλά ο Μοντεζούμα, ο περίφημος Αυτοκράτορας των Αζτέκων (1480-1520 μ.Χ.). Η ζεστή σοκολάτα αποτελεί ένα εξαιρετικά θρεπτικό ρόφημα το οποίο μας προσφέρει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και της πιο απαιτητικής ημέρας.

3. Ζεστή σοκολάτα, το «ελιξίριο της αγάπης»

Η ζεστή σοκολάτα αποτελούσε το «ελιξίριο της αγάπης» για τον πιο διάσημο καιροσκόπο καρδιοκατακτητή, τον Καζανόβα. Είναι ένα ρόφημα με αφροδισιακές ιδιότητες που ξυπνά τις αισθήσεις και ενισχύει το πάθος των ερωτευμένων! Αν λοιπόν πιστεύετε στη δύναμη της αγάπης, τι καλύτερο από το να απολαύσετε μία ζεστή σοκολάτα με τον σύντροφό σας;

4. Θα γίνει «καρδιακός» σας σύμμαχος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σοκολάτα είναι ωφέλιμη για την υγεία μας. Γνωρίζατε ότι έχει χρησιμοποιηθεί ως ρόφημα ή ως συστατικό φαρμάκων και βοτάνων για τη θεραπεία ασθενειών; Το ρόφημα κακάο περιέχει φλαβονοειδή τα οποία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία της καρδιάς μας. Η ωφέλιμη δράση των φλαβονοειδών δε σταματά όμως εδώ, καθώς διαθέτουν επίσης αντιφλεγμονώδεις, αλλά και αντιγηραντικές ιδιότητες.

+1 Οι πιο αγαπημένες προτάσεις για ζεστή σοκολάτα

Είστε ή σκοπεύετε να γίνετε λάτρης της ζεστής σοκολάτας; Στα Coffee Berry θα την απολαύσετε στις πιο hot… εκδοχές της και σίγουρα όπως δεν την έχετε δοκιμάσει πουθενά αλλού. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ζεστή σοκολάτα ανάμεσα σε:

κλασσική,
λευκή,
χωρίς ζάχαρη,
κακάο,
bitter
και σοκολάτα με γεύσεις φράουλα, καραμέλα, πορτοκάλι ή φουντούκι.

Mόνο στα καταστήματα Coffee Berry θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το New Entry στα ζεστά ροφήματα! Τη νέα Ροζ Σοκολάτα! Με γεύση ελαφριά, μεστή και ιδιαίτερη γεύση, πρόκειται για μυστική συνταγή και σύνθεση ειδικά για τα Coffee Berry. Με πολλά οφέλη για τον οργανισμό, το νέο trend στις σοκολάτες τώρα και σε ρόφημα αποκλειστικά από τα Coffee Berry! Δοκιμάστε τη! Θα σας ξαφνιάσει και θα σας «μυήσει» σε ένα νέο κόσμο γευστικής απόλαυσης … σε ροζ αποχρώσεις!

Βρείτε το Coffee Berry της γειτονιάς σας και… χαθείτε στην γεύση της καλής σοκολάτας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Φιλιππίδης: Τι είπε μέσα από τη φυλακή

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος στο Τόκιο!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

 

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα trends των παπουτσιών για το 2021 που θα λατρέψεις!

Woman & Man Secret – Τεύχος 6ο [Ιούνιος – Ιούλιος 2021]

Tranoulis Parfume: Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις αρώματα για το καλοκαίρι

Anta Beauty Salon: Ένα ανοιχτόμυαλο κομμωτήριο!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧρόνια Πολλά στο γλυκό πλάσμα που ακούει στο όνομα Νάνσυ!
Επόμενο άρθροΧαμός στο διαδίκτυο με την τριήμερη δίαιτα του νερού. Σε μεταμορφώνει σε 4 ημέρες