Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Λυπηρό: 38χρονος πέθανε από γρίπη στα Χανιά

Λυπηρό: 38χρονος πέθανε από γρίπη στα Χανιά

nosokomeio

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ένας 38χρονος άνδρας στα Χανιά της Κρήτης, όταν έφτασε στο νοσοκομείο με επιβαρυμένη κατάσταση υγείας, καθώς είχε νοσήσει από τον H1N1.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, επί μία εβδομάδα αντιμετώπιζε στο σπίτι τα συμπτώματα του υψηλού πυρετού, και δεν έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, όταν πήγε, οι γιατροί πήραν δείγμα αίματος και το έστειλαν στο Ηράκλειο, το οποίο και βγήκε θετικό. Η κατάσταση του, ωστόσο ήταν αρκετά επιβαρυμένη με δεδομένο ότι ήταν και παχύσαρκος. Την ίδια ώρα, στον Άγιο Νικόλαο μία γυναίκα είναι το πρώτο περιστατικό γρίπης. Πρόκειται για 79χρονη που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Η γυναίκα στις 23 Ιανουαρίου, μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια και πυρετό.

Οι γιατροί άμεσα της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή και έστειλαν δείγμα αίματος στο «Ινστιτούτο Παστέρ» για να πιστοποιηθεί ο ιός. Τελικά από το «Παστέρ» η απάντηση ήταν θετική και πλέον πρόκειται για το πρώτο περιστατικό ιού της γρίπης που έχει εξακριβωθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε στο neakriti.gr o διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανί Μασούντ. «Όντως μιλάμε για το πρώτο επιβεβαιωμένο περιστατικό στο νοσοκομείο μας από αρχές του έτους μέχρι σήμερα».

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller.gr
Προηγούμενο άρθροΔεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει στο σώμα μας αν δεν κάνουμε μπάνιο 2 μέρες!
Επόμενο άρθροΈρχεται στην ζωή η….νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!