Αρχική LIFESTYLE eXodos Σε αυτό το μαγαζί της Ομόνοιας θα φας το πιο νόστιμο σπιτικό...

Σε αυτό το μαγαζί της Ομόνοιας θα φας το πιο νόστιμο σπιτικό φαγητό!

breadandroses-570-20

Το μαγαζί λέγεται Bread & Roses και πρόκειται για ένα μαγειρείο με γνήσιο σπιτικό φαγητό!

Από τις 12 το πρωί, μέχρι και τις 9 το βράδυ μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικά αλλά και διαχρονικά πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν!

Μέσα σε ένα χαλαρό, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, θα φάτε μπόλικο φαγητό (αφού οι μερίδες είναι χορταστικές) και θα νιώσετε σαν να τρώτε φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς σας.

Θα το βρείτε στην οδό Πανεπιστημίου, στον αριθμό 64. Χωμένο στην στοά. Σε πολύ οικονομικές τιμές, θα απολαύσετε σαλάτες, αλλά και πιάτα με έθνικ στοιχεία αλλά και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα!

Η διακόσμηση του μαγαζιού, θα σας φέρει μνήμες, από καλοκαίρι και ταβερνάκια των ελληνικών νησιών.

breadanfdroses-570-10

Tο Bread & Roses επίσης, αναλογιζόμενο τις σημερινές οικονομικές συνθήκες, κάνει και ειδικές προσφορές που συμφέρουν πολύ.

Μπορείτε για παράδειγμα να παραγγείλετε μισές μερίδες, ή να αγοράσετε ένα ατομικό προπληρωμένο κουπόνι 10 γευμάτων: με 60€ , ενώ κάνει γενναίες εκπτώσεις και στους ανέργους (με την επίδειξη ενεργού δελτίου ανεργίας).

Επίσης, μέχρι τις πέντε κάνει και delivery στη γύρω περιοχή- μάλιστα για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ θα έχετε και 10% έκπτωση.

Τέλος που ο καιρός ανοίγει, πολύ συχνά η ταράτσα φιλοξενεί και ενδιαφέροντα lives από γνωστές μπάντες της πόλης, ενώ πολλές φορές μπορείτε να πετύχετε εκθέσεις φωτογραφίας που φιλοξενούνται στο πατάρι του ημιορόφου, ή θεματικές βραδιές με αφιερώματα σε κουζίνες από όλο τον κόσμο που αναλαμβάνουν ε ντόπιοι μάγειρες.

Πανεπιστημίου 64 (στοά), Αθήνα, 21 0380 2898


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine.gr
Προηγούμενο άρθρο26χρονος έπεσε στον Θερμαϊκο!
Επόμενο άρθροΆσχημες ώρες για την Τάνια Τσανακλίδου