Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Δευτέρα στην Ελίφ: Δεν λέει να πέσει ο πυρετός της Τουγτσέ!

Δευτέρα στην Ελίφ: Δεν λέει να πέσει ο πυρετός της Τουγτσέ!

elif1

Δευτέρα στην Ελίφ: Δεν λέει να πέσει ο πυρετός της Τουγτσέ! H Μελέκ συνεχίζει να μη μιλάει και να κοιτάει έξω από το παράθυρο περιμένοντας να έρθει η Ελίφ. Η Μελαχάτ συμπαθεί την Ελίφ. Η Νουρτέν της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη της αδελφής της.

Η Μελαχάτ στενοχωριέται επειδή η Ελίφ δεν έχει παλτό και δίνει χρήματα στη Νουρτέν για να της αγοράσει. Ο Βεϊσέλ δουλεύει στο εστιατόριο της Μελέκ και αυτό ευχαριστεί πολύ τον Μουράτ αλλά και τη Φεριντέ. Ενώ ο Βεϊσέλ φροντίζει το εστιατόριο, ο Μουράτ και η Φεριντέ πηγαίνουν φαγητό στη Μελαχάτ.

Παρά το καλό κλίμα, ο Μουράτ δεν αισθάνεται άνετα με τον Βεϊσέλ να δουλεύει στο εστιατόριο καθώς φοβάται πως ο πατέρας του πάλι κάτι σκαρώνει.

Δευτέρα στην Ελίφ: Δεν λέει να πέσει ο πυρετός της Τουγτσέ!

Όταν ο Βεϊσέλ επιστρέφει στο σπίτι με φαγητό από το εστιατόριο, η Τουλάι τον ρωτάει τι θα γίνει με το πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Βεϊσέλ της λέει πως το προσωπικό του μπορεί να αναλάβει σωστά τη δουλειά εκεί αλλά ο Μουράτ και η Φεριντέ χρειάζονται βοήθεια στο εστιατόριο, τώρα που λείπει και η Μελέκ.

Η Τουγτσέ έχει υψηλό πυρετό και ζητάει τη μητέρα της. Ο Κενάν δεν φεύγει από κοντά της. Καλούν γιατρό, ο οποίος τους δίνει φάρμακα αλλά ο πυρετός της μικρής δεν πέφτει. Η Τουγτσέ ζητάει συνεχώς τη μητέρα της και η Αλιγιέ πείθει τον Κενάν να δεχθεί πίσω την Αρζού. Ο Κενάν της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει σπίτι για χάρη της Τουγτσέ.

Ο Ερκούτ συμβουλεύει την Αρζού να πάρει την κόρη της και να κάνει μια καινούρια αρχή. Την προειδοποιεί πως η απληστία της θα την πληγώσει ακόμα περισσότερο αλλά η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα πιστεύει πως έχασε.

Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή αλλά εκείνος αρνείται να τη δει. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θέλει να τη δει ο αγαπημένος της.

Ο Σελίμ έχει επηρεαστεί από τα λόγια της Αρζού και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει σχέση με τον Ερκούτ. Η Σεχέρ ζητάει δουλειά από την Αλιγιέ και εκείνη της λέει πως θα την προσλάβει δοκιμαστικά για τρεις εβδομάδες και αν μείνει ευχαριστημένη από την απόδοσή της θα την κρατήσει.

Η Σεχέρ είναι πολύ ευτυχισμένη και λέει τα νέα στη Νουρτέν. Η Γκόντζα είναι χαρούμενη επειδή ο Νετζντέτ επέστρεψε στο σπίτι. Το ζευγάρι είναι πολύ εpωτευμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Φιλιππίδης: Τι είπε μέσα από τη φυλακή

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος στο Τόκιο!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠατέρας έκανε προσθετική στο παιδί του με πλαστικό μπουκάλι επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει για επέμβαση
Επόμενο άρθροΟ Πολυχώρος VAULT γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου με την «Ψιλικατζού»