Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Το Τατουάζ: Τροχαίο για την Όλγα και η ασυγχώρητη πράξη της

Το Τατουάζ: Τροχαίο για την Όλγα και η ασυγχώρητη πράξη της

Tatouaz4

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Τατουάζ» είδες την Άννα να λέει με θυμό στον Άλεξ πως ο γάμος τους τελειώνει αφού εκείνος θεωρεί πως του λέει ψέματα γύρω από την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, η Αμαλία έπεσε σε κώμα και η Άννα θύμωσε με όλους όσους της το έκρυψαν.

Τι θα γίνει όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Η πιθανότητα κάποιας γυναικολογικής επιπλοκής της Άννας τρομάζει τον Αλέξανδρο πολύ και αμέσως γίνεται προστατευτικός μαζί της. Η Αθηνά, αφού έχει ακούσει την Ειρήνη και τους πονηρούς σκοπούς της, την αναγκάζει να κάνει στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά τον Σέκερη! Εν τω μεταξύ ο Σωκράτης συνεχίζει την έρευνα και ανακαλύπτει νέα πράγματα για τον Ορφέα. Η αστυνομία κάνει έφοδο στα σπίτια στελεχών της παιδικής πορνογραφίας και ανταλλάσσει πυρά με τους κακοποιούς. Η Μαργκώ φτάνει στα όριά της με τη Νικόλ και της μιλά με απότομο και επιθετικό τρόπο! Η Αθηνά με τον Νικόλα ερευνούν την υπόθεση του Τόνυ μαζί και φτάνουν πιο κοντά στην αλήθεια. Ο Σέκερης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αμαλία και πέφτει από τα σύννεφα. Παράλληλα, η Όλγα οδηγεί μεθυσμένη, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τρακάρει!

Ο Σέκερης ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας και τρέχει κοντά της. Ο Σωκράτης λέει στην Ελένη πως θα σταματήσει να ψάχνει για ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Ορφέα, αλλά συνεχίζει τις έρευνες στο κρυφό σπίτι. Ο Χάρης πολιορκεί την Αφροδίτη κι άθελά του αρχίζει να την ερωτεύεται πραγματικά. Η Αθηνά ψάχνει για πληροφορίες σχετικά με το εμπόριο όπλων κι επιβεβαιώνει στον Νικόλα πως ο Πέτρος ήταν ο μυστικός σύνδεσμος της Γιούροπολ. Η Χριστίνα συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας έπαψε να παίρνει τα χάπια του. Ο Νικόλας δέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που θα ξαναβάλει σε τροχιά την έρευνά του.. Η Όλγα, μες στο μεθύσι της, κάνει κάτι ασυγχώρητο για άλλη μία φορά…


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗqueen
Προηγούμενο άρθροΛαμία: Έβαλε τα τρία της παιδιά για ύπνο και κρεμάστηκε από την εσωτερική σκάλα…
Επόμενο άρθροΦρίκη: Δύο παιδιά 7 και 8 ετών αφού βασάνισαν δολοφόνησαν 3χρονο παιδάκι που έπαιζε μαζί τους