Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Masterchef: Απίθανη ανατροπή! O Τάσος ξανά στο παιχνίδι, «έξω» η Άλκηστις!

Masterchef: Απίθανη ανατροπή! O Τάσος ξανά στο παιχνίδι, «έξω» η Άλκηστις!

BnGV7cug

Μπορεί όλοι σας να είδατε τον Τάσο να φεύγει από το παιχνίδι αλλά σε λίγες εβδομάδες θα τον ξαναδείτε μέσα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr Μέσα στο παιχνίδι του MasterChef θα ξαναμπούν ο Ντέιβιντ, η Μαρία, ο Γιώργος, ο Θάνος αλλά και ο Τάσος που για πολλούς ήταν ένας από τους τρεις που θα έμπαινε στον τελικό!

Το ερώτημα είναι ένα! Γιατί να ξαναδούμε τους παίκτες οι οποίοι αποχώρησαν από το MasterChef; Θα τους ξαναδούμε γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία όπως άλλωστε έγινε και πέρσι με κάποιους άλλους παίκτες και…. γιατί -και εδώ είναι είδηση- το MasterChef θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει μέχρι και το τέλος Μαΐου!

Άρα όσο φεύγουν παίκτες ο διαγωνισμός θα χάνει το ενδιαφέρον του! Για αυτούς τους λόγους λοιπόν θα δούμε ξανά τα συγκεκριμένα παιδιά που αποχώρησαν…

Από την άλλη μεριά η Άλκηστις Αλεξάκη η κοπέλα που Θεωρείται ο εξολοθρευτής των φαβορί βγαίνει από το παιχνίδι στις δύο επόμενες εβδομάδες.

Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα ξαναμπεί στο παιχνίδι η συγκεκριμένη παίκτρια θα φύγει δηλαδή για τα καλά δεν θα της δοθεί η δεύτερη ευκαιρία!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθροΦρίκη στη Λήμνο: Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο
Επόμενο άρθροΓιατί δε βοηθάω τη γυναίκα μου