Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Μακρυπούλια!

makripoulia-750×400

Τα νεύρα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και οι πληροφορίες διαβάσαμε στο YOUWEEKLY.GR μαρτυρούν πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα!

Ο ANT1 δεν είναι σίγουρος κατά πόσο θέλει να υπάρχει και την επόμενη χρονιά το Ρουκ Ζουκ αλλά και η παρουσιάστρια στον σταθμό και η ίδια, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, είναι αρκετά ταραγμένη για το πως θα εξελιχθεί η επαγγελματική της καριέρα!

Σε δυο μήνες η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και την έχει πιάσει από τώρα πονοκέφαλος για το τι θα γίνει με την “στέγη” της.

Επίσης, πηγή μου, μου ανέφερε πως η ίδια έχει κάνει κινήσεις για να πλησιάσει τους ιθύνοντες και να μάθει τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί με το όνομά της, όμως οι πόρτες – δυστυχώς – έχουν μισοκλείσει και η Ζέτα είναι μετέωρη…

Κι όταν λέω έχουν μισοκλείσει δεν εννοώ πως την έχουν αφήσει απέξω! Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την παρουσία και τα νούμερα που φέρνει και δεν θέλουν να την αποδεσμεύσουν, απλά δεν ξέρουν αν θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο ίδιο project!

Ένα πουλάκι μου… κελάηδησε πως κάποια σημαντικά πρόσωπα του ΑΝΤ1, που ο λόγος τους παίζει μεγάλο ρόλο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, συζητούσαν για μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly.gr
Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Γενικό μπλακ άουτ – Φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα!
Επόμενο άρθροΠαππούς θα γίνει ο Θοδωρής Αθερίδης!