Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Βραβείο πρώτου Αντρικού ρόλου στον Άρη Σερβετάλη για την ταινία «The Waiter»!

Βραβείο πρώτου Αντρικού ρόλου στον Άρη Σερβετάλη για την ταινία «The Waiter»!

the-waiter-trailer

To 9o διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στο Πεκίνο (BJIFF) ολοκληρώθηκε εχθές με δύο ελληνικές διακρίσεις καθώς ο Άρης Σερβετάλης κέρδισε βραβείο για Α’ αντρικό ρόλο στο φιλμ «The Waiter» και ο Coti K για την μουσική της ίδιας ταινίας. Tα βραβεία ξεκίνησαν την πορεία τους το 2011 και υποστηρίζονται από την κυβέρνηση έτσι διαθέτουν ιδιαίτερη «παρουσία» στον χώρο του κινηματογράφου.

Η απονομή έγινε το Σάββατο στην περιοχή Huairou του Πεκίνου με πολλούς κινηματογραφικούς αστέρες της Κίνας να δίνουν το παρόν.

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Ρομπ Μίνκοφ, και πρόεδρος της επιτροπής, δήλωσε: » Τα βραβεία «Tiantan Awards» δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση και συχνά διαφωνήσαμε μεταξύ μας». Ωστόσο, το φιλμ του Στιβ Κρίκη φαίνεται πως ξεχώρισε και απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις χαρίζοντας διεθνή βραβεία στους Άρη Σερβετάλη και Coti K.

Στο φιλμ του Στιβ Κρίκη, ο Άρης Σερβετάλης υποδύεται τον Ρένο, έναν επαγγελματία σερβιτόρο που οδηγεί μια απλή και ήσυχη ζωή, ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η αρμονία στη ζωή του διακόπτεται από την εξαφάνιση του γείτονά του και την πιθανότητα να έχει δολοφονηθεί από τον νέο ένοικο.

Το trailer της ταινίας:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠήγε στο νοσοκομείο με πονόδοντο αλλά τη βίασαν ομαδικά και τη σκότωσαν
Επόμενο άρθροΠριγκίπισσα Νταϊάνα: Έτσι θα έμοιαζε αν ζούσε σήμερα!