Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Θυμάστε τους γάμους Μενεγάκη- Κούγια – Μικρούτσικου; Ήταν μέσα στην χλιδή, αλλά...

Θυμάστε τους γάμους Μενεγάκη- Κούγια – Μικρούτσικου; Ήταν μέσα στην χλιδή, αλλά δεν άντεξαν…

59550254_404373113718751_7417980652785500160_n

Αντρέας Μικρούτσικος-Δήμητρα Ρουμπέση

Η Δήμητρα Ρουμπέση είχε ένα μοναδικό και ακαταμάχητο τρόπο να ρίχνει τους άνδρες παίκτες του τηλεπαιχνιδιού στην πισίνα, κι αυτή ήταν μια αρετή που δεν πέρασε απαρατήρητη από το έμπειρο από κάθε άποψη μάτι του Μικρούτσικου. Λέγεται ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε να εκτυλίσσεται δειλά όταν εκείνος της πρότεινε ως γνήσιος τζέντλεμαν να τη γυρνά με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της μετά τα βραδινά γυρίσματα του σόου. Τελικά, το car-pooling έγινε γάμος με παπά τον Νεκτάριο Μουλατσιώτη και κουμπάρο τον πρόεδρο του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά τον Ιανουάριο του 2005.

af9fcada-6f84-445b-8af1-ce9d49b0bea4

Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου

Από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έγιναν θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, εξώφυλλα σε εφημερίδες και περιοδικά και μέχρι και σήμερα ο ένας δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με τον άλλο. Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και η εντυπωσιακή Εύη Βατίδου χώρισαν και τράβηξαν την πιο μεγάλη κόκκινη γραμμή που έγινε ποτέ στην ελληνική showbiz.

kougwed2

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος

Ήταν το πρώτο ζευγάρι που εξέπλυξε τους πάντες αφού 9 χρόνια μετά το γάμο τους και με τρία πανέμορφα παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος με μία κοινή ανακοίνωση δήλωναν τον χωρισμό τους. Η είδηση τότε έσκασε σαν βόμβα και αρκετά τυπογραφεία περιοδικών και εφημερίδων άλλαζαν την τελευταία στιγμή εξώφυλλα μόνο και μόνο να διαδοθεί η είδηση της – τότε – ημέρας. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μέχρι και σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως επαφή, η δικαστικές διαμάχες για την περιουσία δεν έχουν τελειωμό ενώ η όμορφη παρουσιάστρια πλέον διανύει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της δίπλα στον γνωστό επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο.

gamos-meneg-2

πηγές: protothema.gr
must.com.cy


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΛασκαράκη – Σουλτάτος: Οι πρώτες τους αναρτήσεις από την Κρήτη
Επόμενο άρθροΤα σκυλιά της Πάρις Χίλτον μένουν στη δική τους έπαυλη με όλες τις ανέσεις