Αρχική ΓΕΥΣΗ Φτιάχνουμε βούτυρο φράουλας με μόλις 3 υλικά!

Φτιάχνουμε βούτυρο φράουλας με μόλις 3 υλικά!

fraoules-1-700×330

Φτιάχνουμε βούτυρο φράουλας για να αλείφουμε το ψωμάκι μας το πρωί αλλά κι επειδή λατρεύουμε τις φράουλες. Διάβασε την πολύ απλή συνταγή.

Βούτυρο φράουλας για όλους με απλά υλικά! Μπορείς να φτιάξεις αρκετή ποσότητα και να τη φυλάξεις σε ένα βαζάκι στο ψυγείο και να το έχεις για μέρες. Μπορείς να το βάλεις στο ψωμάκι, στο ψωμάκι του τοστ αλλά και σε διάφορα γλυκάκια, όπως σε κρέπες και puncakes.

Τι θα χρειαστείς για το βούτυρο φράουλας;

1/2 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
1/2 φλιτζάνι φρέσκες φράουλες
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1/4 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού (προαιρετικά)

Πώς θα φτιάξεις το βούτυρο φράουλας

Συνταγή

Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις φράουλες, τις βάζουμε στο μπλέντερ για να γίνουν ένα ομοιόμορφο και μαλακό μείγμα.
Στη συνέχεια συνδυάζουμε τις φράουλες με το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι το μείγμα μας να είναι απαλό και ομοιόμορφο.
Note! Ο χυμός λεμονιού είναι προαιρετικός καθώς βοηθά το βούτυρο φράουλας να κρατήσει το φωτεινό χρώμα του. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο για τη γεύση της συνταγής.
Εμείς το προτιμούμε περισσότερο απ’ τη μαρμελάδα φράουλας καθώς είναι πιο ελαφρύ και το απολαμβάνουμε και στα puncakes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗipop
Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Τάσος Πεζιρκιανίδης – Ο ”Χάμπος” του Εμείς κι Εμείς
Επόμενο άρθροΚριτική βιβλίου: “Ο Γερμανός Γιατρός”