Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Το Foyer φέρνει το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας με τα δροσερά...

Το Foyer φέρνει το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας με τα δροσερά του κοκτέιλ!

DSC00794

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεση επίσης και το Foyer d’Athenes μας καλεί να ξεκαλοκαιριάσουμε στον όμορφο και ιδιαίτερο χώρο του στο κέντρο της πόλης.

Όταν ακούμε καλοκαίρι, ο νους μας, πέρα από θάλασσες και παραλίες, πάει και σε δροσερά κοκτέιλ! Ήρθε η ώρα λοιπόν, να σας συστήσουμε τα καλύτερα κοκτέιλ του Foyer που θα σας συναρπάσουν!

Ξεκινάμε από το επονομαζόμενο Negroni. Ένα απίστευτα καλοκαιρινό κοκτέιλ με βάση του το βερμούτ. Κοκτέιλ βγαλμένο από μια άλλη εποχή, που έρχεται να μας συναρπάσει και στο σήμερα!

DSC00779

Αξίζει επίσης να δώσετε μεγάλη προσοχή στο κοκτέιλ Jackie O’. Σας θυμίζει κάτι το όνομα του; Ναι αυτό που καταλάβατε είναι. Έχει σχέση με την Τζάκι Ωνάση, καθώς ήταν το αγαπημένο της ποτό. Φανταστείτε λοιπόν, ότι θα πάρετε κι εσείς λίγη αίγλη από αυτή την προσωπικότητα, μέσα από το αγαπημένο της ποτό.

Για τους λάτρεις των φρούτων, το Foyer σερβίρει το Frozen strawberry. Όπως προσδίδει και το όνομα του, το κοκτέιλ αυτό έχει ως βάση του τη γρανίτα φράουλα. Απόλυτο δροσιστικό και θρεπτικό. Η γεύση σου, θα σας απογειώσει!

Και για το τέλος, αφήσαμε ένα πειραγμένο Mojito. Η συνταγή είναι μυστική και ίσως την μάθετε, επισκεπτόμενοι το μαγαζί!

DSC00780

Το σίγουρο είναι ότι το Foyer φέρνει το καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης και μας καλεί να απολαύσουμε τα πιο λαχταριστά κοκτέιλ. Η συνταγή είναι μία. Καλή διάθεση και καλή παρέα. Όλα τα άλλα, τα αναλαμβάνει το μαγαζί!

 

Το Foyer είναι ’60, αλλά & ’70! Είναι swing, αλλά & Pop! Eίναι retro, αλλά & σημερινό! Μην περιμένεις την παράσταση για να το επισκεφτείς!

Foyer d’ Athènes
Κοδριγκτώνος 19 & Πατησίων 101, Αθήνα
 
Fb: Foyer d’ Athènes, Instagram: foyer_d_athenes

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔραπέτης τραγουδιστής: Η εξομολόγηση από καρδιάς στην Μελέτη! Πώς έμπλεξε με κυκλώματα;
Επόμενο άρθροΖώδια Άση Μπήλιου: Έρχονται δύσκολες μέρες! Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα;