Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

Βίκυ-Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στο Open για τις στερήσεις που βιώνουν οικογενειακώς και την υγεία του συντρόφου της!

ΗΒίκυ Σταμάτη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τop Story» του Open, όπου και μίλησε για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά της, τις μεγάλες στερήσεις, στις οποίες έχουν υποβληθεί, αλλά και τη κατάσταση υγείας του συζύγου της, πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας», είπε κάνοντας λόγο για οικονομικές δυσκολίες.

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού».


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗneolaia
Προηγούμενο άρθρο4 τροχαία σε μισή ώρα στο Ηράκλειο – Κινητοποίηση για κοριτσάκι
Επόμενο άρθροΒίασε 11χρονη με μάσκα λύκου…