Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ Νέες Κυκλοφορίες ”Στης μνήμης το δώμα” από τους Πάλσαρ

”Στης μνήμης το δώμα” από τους Πάλσαρ

maxresdefault

 Ο Αποστόλης, ο Σπύρος και  ο Ανέστης, οι τρεις φίλοι από το Βόλο, ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι με το σχήμα αυτό, την Άνοιξη του 2017.

Μας συστήθηκαν τότε με το τραγούδι «Με δυο λόγια αληθινά» και «Χάθηκα Πάλι» τα οποίο τράβηξαν αμέσως την προσοχή και σημείωσαν σύντομα επιτυχία σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Τις πρώτες μέρες του φετινού καλοκαιριού κάνουν ζωηρά την επανεμφάνισή τους  , τραγουδώντας «στης μνήμης το δώμα», ο οποίος είναι και ο τίτλος του νέου τους τραγουδιού και το οποίο παρουσιάζουν  με ένα δυναμικό βίντεο κλιπ . Το νέο τους κομμάτι κινείται σε ροκ ρυθμούς, πάντα όμως  με «ευδιάκριτη» την έντεχνη και χαρακτηριστική «χροιά» τους …και πάντα με τον ιδιαίτερο και συμπαθητικό αυθορμητισμό τους.

Οι ΠΑΛΣΑΡ είναι ένα πολλά υποσχόμενο  συγκρότημα από την πόλη του Βόλου, που θα μας ταξιδέψει πολλές φόρες ακόμα, όπως τώρα με το «στης μνήμης το δώμα», η μελωδία του οποίου είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη…

( Για να παρακολουθήστε το νέο μας video clip , πατήστε στο παρακάτω link: 

https://www.youtube.com/watch?v=lnwkBhQfGRk )


Η ηχογράφηση έγινε στα Underhouse studio στο  Βόλο από τον Σπύρο Χαρμάνη. Το Mastering πραγματοποιήθηκε στο sweetspot studio από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Φοίβος Δεληβοριάς, Κίτρινα  Ποδήλατα, Παύλος Παυλίδης..). Τύμπανα και ηλεκτρική κιθάρα έπαιξε ο Σπύρος Χαρμάνης.

Οι Πάλσαρ αποτελούνται από τους:  

Απόστολο Καμακά – Φωνή, ΚιθάραΣπύρο Αποστόλου – Κρουστά, Φωνή, ηλ. κιθάρα

Ανέστη Κουρδή – Μπάσο

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣεφ της Κωμωδίας θα είναι φέτος ο Μάρκος Σεφερλής!
Επόμενο άρθρο«ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΕΤΣΙ; » των Ρόδη –Κυφωνίδη με την Αθηνά Παππά στο θέατρο Αλκμήνη – 2ος χρόνος επιτυχίας