Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ “Παιδάκι επέζησε από την συντριβή του Helios και πυροσβέστης το άφησε να...

“Παιδάκι επέζησε από την συντριβή του Helios και πυροσβέστης το άφησε να καεί ζωντανό”! Μαρτυρία σοκ (video)

helipos

Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες, όχι μόνο της Ελλάδος και της Κύπρου, αλλά και παγκοσμίως ήταν η συντριβή του Helios Ghost Flight 522 στο Γραμματικό Αττικής!

Εκεί το μοιραίο πρωινό της 14ης Αυγούστου του 2005, 121 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο! Ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά! Μετά από χρονιά μια μαρτυρία σοκ αυτόπτη μάρτυρα έρχεται για να σοκάρει και να δημιουργήσει ερωτηματικά!

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συγκεκριμένος κύριος (που βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο) εντόπισε ένα παιδάκι ζωντανό μετά την συντριβή του αεροπλάνου, ωστόσο ένας πυροσβέστης του φώναξε το αφήσει κάτω με αποτέλεσμα εκείνο να καεί ζωντανό!

Δείτε την ανατριχιαστική μαρτυρία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Τα τραγικά τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης 522 των Κυπριακών αερογραμμών Helios Airways, που συνετρίβη στις 14 Αυγούστου 2005 στο Γραμματικό Αττικής, «αναβιώνουν» σε ανατριχιαστικό βίντεο. 14 χρόνια από τη μοιραία πτήση της «Ήλιος»: Οι τελευταίες στιγμές μέσα από το πιλοτήριο! (Video)

Υπενθυμίζεται ότι στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο, σκοτώθηκαν 115 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος.

Το βίντεο παρουσιάζει τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές, έτσι όπως καταγράφηκαν από τους πιλότους των δύο F16 που απογειώθηκαν από την Αγχίαλο για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν το αεροπλάνο που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου.

Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον τότε σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Παναγιώτη Σταθόπουλο, που ως αρχηγός του σχηματισμού που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου περιγράφει τις τελευταίες κινήσεις του αεροπλάνου αλλά και του Ανδρέα Προδρόμου μέσα στο πιλοτήριο!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine
Προηγούμενο άρθροΤο γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται 30 λεπτά από την Πρωτεύουσα και οι Αθηναίοι αγνοούν
Επόμενο άρθροΜάντσεστερ: Πατέρας πέταξε από γέφυρα και σκότωσε τον ενός έτους γιο του