Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ Ο Πρώτος θάνατος παιδιού από σκύλο στην Ελλάδα ήταν πριν 3 χρόνια...

Ο Πρώτος θάνατος παιδιού από σκύλο στην Ελλάδα ήταν πριν 3 χρόνια όταν 8 ροτβάιλερ κατασπάραξαν τον Στάθη

rotviler

Πριν από σχεδόν τριάμισι χρόνια , μια αγέλη ροτβάιλερ κατασπάραξαν ένα πεντάχρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ήταν ανήμερα του Πάσχα όταν η Αγάπη Κόμη, η μητέρα του 5χρονου Στάθη είδε οχτώ σκύλους ροτβαιλερ να κατασπαράζουν το αγοράκι της. Ο μικρός Στάθης έπαιζε στην αυλή , όταν κάποια στιγμή η αγέλη του επιτέθηκε. Ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος θάνατος παιδιού από επίθεση σκύλου στην Ελλάδα.

Τα ροντβάιλερ επιτέθηκαν στο παιδί, η μητέρα του έσπευσε να το σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.
«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν», δήλωσε η τραγική μητέρα Αγάπη Κόμη.

O ιδιοκτήτης των οκτώ ροντβάιλερ συνελήφθη και κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.
«Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους» λέει η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροντβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση. «Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» δήλωσε ο δικηγόρος της .

Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈρχεται η ταινία του Colour Day Festival…
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο: Ο ντελιβεράς άρχισε να ουρλιάζει μόλις είδε τα πόδια του…