Αρχική RETROLOVERS Δείτε τον ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ να διαφημίζει Nescafé φραπέ!

Δείτε τον ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ να διαφημίζει Nescafé φραπέ!

psinakis Ψινάκη

Ο Ηλίας Ψινάκης γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1948. Είναι τηλεοπτική προσωπικότητα της Ελλάδας, που διετέλεσε μάνατζερ στο χώρο του Θεάματος, επιχειρηματίας, Δήμαρχος της πόλης του Μαραθώνα την περίοδο 2014 – 2019, και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του 2019 με το κόμμα «Πολίτες Ηλία Ψινάκη».

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά. Στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον Ρουβά το 2004, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το Super Idol, το Dream Show και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέχισε να εργάζεται ως μάνατζερ αρκετών Ελλήνων τραγουδιστών και ηθοποιών.

Ψάχνοντας το περιοδικό Ταχυδρόμος σελίδα προς σελίδα για τυχόν ενδιαφέρουσες διαφημίσεις της εποχής των ’80s, βρήκαμε  τον γνωστό σε όλους μας Ηλία Ψινάκη την εποχή που πόζαρε ως μοντέλο μόδας και όχι μόνο!

Εδώ τον βλέπουμε σε μια πολύ όμορφη και καλοκαιρινή διαφήμιση τον Ιούλιο του 1980 στο γνωστό περιοδικό της εποχής!

1980-7-2-Ταχυδρόμος-1365-1

Πηγή : Περιοδικό ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 02/07/1980  τεύχος 1365

Δείτε επίσης: Όταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Θάνος Λειβαδίτης φορούσαν κουστούμια που δεν τσαλάκωναν!

Δείτε επίσης: Αναμνήσεις : Δείτε την Ελένη Φιλίνη να διαφημίζει φρουτόκρεμες!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕλένη Ράντου: Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη
Επόμενο άρθροΓυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο: Η Μαρίνα ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι μαζί με την Κάτια
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!