Αρχική RETROLOVERS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Βάσια Παναγοπούλου: Σπάνιο Φωτογραφικό αφιέρωμα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Βάσια Παναγοπούλου: Σπάνιο Φωτογραφικό αφιέρωμα!

panagopoulou koita Παναγοπούλου

Η Βάσια Παναγοπούλου γεννήθηκε στην Μυτιλήνη. Ήθελε να περάσει στην φιλολογία αλλά τελικά πέρασε στη Πάντειο. Ξεκίνησε ως κολυμβήτρια στο ναυτικό όμιλο Γλυφάδας. Εκείνο το διάστημα την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης και της πρότεινε να δουλέψει κοντά του ως μοντέλο. Άρχισε μαθήματα υποκριτικής στην Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη.

Καριέρα

H πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στο έργο “Και τώρα πάλι …αμόκ”. Έλαβε μέρος σε πολλά θεατρικά έργα κυρίως ως θιασάρχης.Στον κινηματογράφο επαίξε σε 10 περίπου ταινίες όπως ”Γρανίτα από μελάνι”, ”Οταν οι ρόδες χορεύουν” αλλά και στον “Ο Μελισσοκόμος” και  το “Το μετέωρο βήμα του πελαργού” του Θεόδορου Αγγελόπουλου. Πρωταγωνίστησε επίσης και σε τηλεοπτικές σειρές όπως ‘‘Το παθος”, ”Τα Λιονταράκια του κυρ Ηλία”, “Το κεφάλι της γάτας”, ”Δίψα”, ”Μαύρη Χρυσαλίδα”, “Επιθυμίες”, ”Οι τελευταίοι εγγονοί” κ.α.

Το Αφιέρωμα που ακολουθεί είναι για να γιορτάσουμε το νέο επιχειρηματικό της βήμα που είναι το νέο θέατρο Αlhambra μετά το θέατρο Χυτήριο.

Πάμε όμως τώρα να θυμηθούμε στιγμές απο την πολύχρονη καριέρα της πρωταγωνίστριας και να δούμε ανέκδοτες φωτό που μας παραχώρησε ειδικά για το koita-magazine ο αγαπημένος μας φωτογράφος των ’80s,  Βασίλης Κυριαζής.

img117
Φωτό: Βασίλης Κυριαζής 1983
img113
Φωτό: Βασίλης Κυριαζής 1983
img122
Φωτό: Βασίλης Κυριαζής 1983
img123
Φωτό: Βασίλης Κυριαζής 1983

vasia

ALHAMBRA ART THEATER

Φέτος ανέλαβε να επαναλειτουργήσει το ιστορικό θέατρο «Αλάμπρα» μαζί με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, που βρίσκεται επί της οδού Στουρνάρη 53, στο κέντρο της Αθήνας,στο όποιο θα είναι εκτος από ιδιοκτήτες και παραγωγοί. Το μετονόμασαν σε ALHAMBRA ART THEATER και το μετέτρεψαν σε ένα πραγματικά θεατρικό στολίδι που θα ανοίξει την αυλαία του από τη νέα θεατρική σεζόν στις 25 Οκτωβρίου με το έργο Το…Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος όπου θα υποδεχτεί τους …πελάτες του.

Μια φιλόδοξη παραγωγή του θεάτρου Alhambra Art Theater που υπόσχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας! Ποδαρικό στο ιστορικό θέατρο που ανακαινίστηκε ριζικά θα κάνει ένας δυναμικός και κυρίως αγαπητός θίασος που απαρτίζεται από τους: Γιώργο Παρτσαλάκη, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστα Αποστολάκη,Κώστα Φλωκατούλα, Τζένη Διαγούπη, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτη Καρμάτη, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάννα Καλυμνάκη, Μαρίνα Μάλλιου και τον Παντελή Καναράκη.

Δείτε επίσης: Είδαμε: «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», την πιο ξεκαρδιστική θεατρική κωμωδία!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Ένοχη»: Επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από καιρό. Δείτε ποιος τραγουδιστής
Επόμενο άρθρο8 Λέξεις: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της εβδομάδας 12-17/10!
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!