Αρχική RETROLOVERS Αλίκη Βουγιουκλάκη Η Θρυλική συνέντευξη Αλίκης και Δημήτρη!

Η Θρυλική συνέντευξη Αλίκης και Δημήτρη!

αλικη κοιτα συνέντευξη
η Αλίκη backstage να κρατάει γαρδένιες στα χέρια της!

Στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε εξασφαλίσει την εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού μαζί στη μικρή οθόνη στην εκπομπή ”Ελληνικά και άλλα”.

Η Αλίκη είχε δεσμό τότε με το Κώστα Σπυρόπουλο και ο Δημήτρης είχε χωρίσει και με την δεύτερη γυναίκα του Νανά Ειλικρινή και περίμενε απλά να βγει το διαζύγιο. Έξυπνη κάθως ήταν τον πείραζε για ενδεχόμενο τρίτο γάμο…μαζί της!

Ο Δημήτρης με την σειρά του παραδέχεται πόσο πολύ την αγάπησε και ότι χωρίσανε γιατί μπηκάν αναμεσά τους ”τρίτοι”. Η τηλεθέαση είχε αγγίξει κόκκινο όταν η Αλίκη βαθιά συγκινημένη μιλάει στον Δημήτρη για το παρελθόν τους αλλά και γι αυτό που τους ένωνε περισσότερο απ΄όλα. Το μονάκριβο παιδί τους Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Η Αλίκη παραπονέθηκε στον Ζάχο για την ”τραπεζούκλα”, όπως χαριτολογώντας αποκαλεί ένα μεγάλο τραπέζι που έβαλε αναμεσά τους, αλλά δεν τους έβαλε πλάϊ-πλάϊ να του κρατάει το χέρι.

Η συνέντευξη προβλήθηκε από το κανάλι του ΑΝΤ1 στις 27 Μαρτίου το 1990.

Η Αλίκη λίγο πριν ανεβάσει την Αντιγόνη το καλοκάιρι της ίδιας χρονιάς, ζητάει την συμπαράσταση του Δημήτρη. Ο Παπαμιχαήλ αν και της δίνει αυτή την υπόσχεση δεν την τήρησε ποτέ! Απεναντίας έλεγε δημόσια ”μην πάτε να την δείτε”.

Ο φωτογράφος Βασίλης Κυριάζης που ήταν παρών στα πλατώ της συνέντευξης – μας παραχωρεί και πάλι αποκλειστικά για το koita, σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τα backstage της εκπομπής.

alikh koita

Επιλέγοντας τις φωτογραφίες που θα δείξουν στην εκπομπή.

alikh koita

Η Αλίκη διαλέγει η ίδια το φωτογραφικό υλικό που θα προβληθεί στην εκπομπή.

ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΖΗΣ (1)

Έτοιμη για το πρώτο πλάνο!

ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΡΙΑΖΗΣ (8) συνέντευξη

Η Αλίκη , ο Ζάχος και η ”τραπεζούκλα”.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Δείτε επίσης: Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι! Μια θρυλική συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗAlikofansPage
Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Μπουρνέλη: Μετά το «The Voice» κλέβει την παράσταση με το «Παράτα τα όλα» και με την υπογραφή Τουρατζίδη-Tsiko (βίντεο)
Επόμενο άρθροΟι celebrities επιλέγουν το Wish Theatre για την διασκέδασή τους
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!