Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Έπνιξε την τρίχρονη κόρη της όταν έμαθε πως έχει αυτισμό

Έπνιξε την τρίχρονη κόρη της όταν έμαθε πως έχει αυτισμό

moro

Την ίδια της την κόρη έπνιξε με μαξιλάρι μία γυναίκα, όταν έμαθε πως το παιδί πάσχει από αυτισμό.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η μητέρα δήλωσε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως το παιδί της ήταν αυτιστικό και αποφάσισε να το σκοτώσει. Τελικά, το έπνιξε με το μαξιλάρι το Φεβρουάριο του 2018, ενώ η 3χρονη κοιμόταν.

Όπως δήλωσε η ίδια, για εβδομάδες πριν από τη δολοφονία ζούσε έναν ζωντανό εφιάλτη και ένιωθε απελπισμένη, συγκλονισμένη, πανικόβλητη και εντελώς μόνη.

Ο ψυχίατρος που την εξέτασε δήλωσε πως η γυναίκα πάσχει από «επαναλαμβανόμενη καταθλιπτική διαταραχή».

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε όταν διαγνώστηκε ο αυτισμός του παιδιού της, αφού είχε πεισθεί ότι το παιδί της είχε σοβαρή μορφή αυτισμού, παρά τη διάγνωση τον Ιανουάριο του 2018 που ανέφερε πως έπασχε από ήπια μορφή. Κάπου εκεί αποφάσισε να την σκοτώσει.

Ο εισαγγελέας Paul Murray SC διάβασε μια δήλωση του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος ανέφερε πως είχε αφήσει την κόρη του στο σπίτι να βλέπει κινούμενα σχέδια την ημέρα της δολοφονίας και πως η σύζυγός του είχε βρει μια μορφή αυτισμού στο διαδίκτυο και αμέσως πείστηκε ότι ήταν αυτό που είχε το παιδί. «Το παιδί είχε ήπιο αυτισμό», είπε ο σύζυγος.

Παράλληλα, η αδερφή της κατηγορούμενης ανέφερε στο δικαστήριο, πως από τη στιγμή που έμαθε ότι το παιδί πάσχει από αυτισμό η γυναίκα ήταν όλη μέρα στο διαδίκτυο και προσπαθούσε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για την πάθηση.

Ακόμη, ο αδερφός της είπε πως έλαβε ένα μήνυμα από εκείνη, λίγο καιρό πριν την δολοφονία που του έλεγε πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός.

Η μητέρα έπνιξε την κόρη της στις 13 Φεβρουαρίου 2018 και στην συνέχεια κάλεσε τις πρώτες βοήθειες, λέγοντάς τους ότι έπνιξε το παιδί της, μετά προσπάθησε να το σώσει αλλά είχε γίνει γκρι.

Σοκαριστικό ήταν το γεγονός ότι παραδέχθηκε πως έψαχνε για καιρό τρόπους να την σκοτώσει και είχε ψάξει στο google για «μητέρες που σκότωσαν αυτιστικά παιδιά».

Ερωτηθείσα αν είχε κάτι να πει στο παιδί της, απάντησε: «Θα έλεγα ότι είμαι έτσι, λυπάμαι πολύ».

Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς η δίκη συνεχίζεται.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtopnews
Προηγούμενο άρθροΟδοιπορικό στη Ρουμανία: Στα ίχνη του Δράκουλα! (βίντεο)
Επόμενο άρθροΕλένη Μενεγάκη: Η καφέ της τσάντα, κόστισε 1.980 ευρώ!