Αρχική ΖΩΔΙΑ Άντα Λεούση: Έρχονται έρωτες και εκπλήξεις γι αυτά τα ζώδια….

Άντα Λεούση: Έρχονται έρωτες και εκπλήξεις γι αυτά τα ζώδια….

a0e5ad_leousi

Αρχική Ζώδια

Έρχονται έρωτες και εκπλήξεις γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση κάνει προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! (26-27/10)
Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί!

ΚΡΙΟΣ: Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση.

ΛΕΩΝ: Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά. Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε.

Παρθένος: Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ζυγός: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Σκορπιός: Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία για εσάς, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης: Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις.

Αιγόκερως: Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο το δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

Υδροχόος: Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ιχθύες: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine
Προηγούμενο άρθροΦρίκη: Εκτός από τον ιερέα, και 2ος άντρας κακοποιούσε το κοριτσάκι!
Επόμενο άρθροΑναμνήσεις: Όταν η Ζωή Λάσκαρη διαφήμιζε ”ΚΑΜΠΑ”