Αρχική ΖΩΔΙΑ Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό φέρνει ανασφάλειες και πληγές από...

Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό φέρνει ανασφάλειες και πληγές από το παρελθόν

Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος

Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό φέρνει ανασφάλειες και πληγές από το παρελθόν

Η Άση Μπήλιου αναλύει, την πορεία του ανάδρομου Χείρωνα στον Κριό που φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και πληγές από το παρελθόν για να τις αντιμετωπίσουμε.

Ο Χείρωνας, αυτός ο μικρός αστεροειδής με την ισχυρή συμβολική σημασία όμως στην αστρολογία, γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Κριό στις 24/07/2023 και για τους επόμενους 5 μήνες θα φέρει στην επιφάνεια παλιές πληγές, φόβους, ανασφάλειες και ό,τι χρειάζεται ίαση στη ζωή μας, για να το αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο και να μπορούμε στη συνέχεια να ανοίξουμε ελεύθεροι τα φτερά μας.

Ο Χείρωνας συμβολίζει τα βαθιά τραύματα που κουβαλάμε μέσα μας και τα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας αυτών και μας αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη και τρωτή πλευρά μας. Πηγή: daddy-cool.gr

Ο συμβολισμός του Χείρωνα
Στην Ελληνική μυθολογία ο Χείρωνας ήταν ένας Κένταυρος, δηλαδή μισός άνθρωπος και μισός άλογο, ο οποίος φημιζόταν για την προαιώνια σοφία του και την ικανότητα να ανακουφίζει τους άλλους και να τους γιατρεύει με έναν ολιστικό τρόπο. Το γεγονός ότι ήταν μισός άνθρωπος και μισός ζώο του έδινε τη δυνατότητα να είναι τόσο σε επαφή με τη φύση όσο και με την πιο πνευματική του υπόσταση. Γι’ αυτό τον λόγο ο Χείρωνας αποτελεί στην αστρολογία μια γέφυρα ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό κόσμο.

Είναι γνωστός ως ο «πληγωμένος θεραπευτής», αφού ο ίδιος είχε πληγωθεί με ένα φαρμακερό βέλος στο πόδι από τον μαθητή του Ηρακλή και αυτή η πληγή ήταν αγιάτρευτη. Βίωσε λοιπόν πολύ έντονα και βαθιά τον πόνο και ενώ θεράπευε όλους τους άλλους, ο ίδιος δεν μπορούσε να θεραπεύσει τον εαυτό του, μέχρι που τελικά αποφάσισε να ανταλλάξει την αθανασία του για να απαλλαγεί οριστικά από αυτό το μαρτύριο.

Χείρωνας στον Κριό
Ο Χείρωνας μένει σε κάθε ζώδιο για περίπου 8 χρόνια και επισκέφθηκε το ζώδιο του Κριού τον Φεβρουάριο του 2019 και θα περάσει στον Ταύρο τον Απρίλιο του 2027. Με τον Χείρωνα στον δυναμικό Κριό μπορούμε να βρούμε τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και το κουράγιο για να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις πληγές μας και να τις αντιμετωπίσουμε με πείσμα, όπως ο ξεροκέφαλος Κριός. Ο Χείρωνας από αυτή τη θέση μάς καθοδηγεί να σκεφτούμε ότι οι πληγές στη ζωή μας είναι μαθήματα που πρέπει να μάθουμε, αυτά που μας εμπνέουν και μας δίνουν δύναμη και όχι να κλαίμε πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα και να παρατείνουμε τον πόνο μας.

Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα
Από τις 24 Ιουλίου 2023 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2023 ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και αυτούς τους πέντε μήνες ίσως κληθούμε να αντιμετωπίσουμε επώδυνες εμπειρίες ή άλλα αρνητικά συναισθήματα τα οποία καταπιέζαμε. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του ο Χείρωνας τείνει να βγάζει στην επιφάνεια αυτές τις κρυμμένες πληγές και μας ωθεί να βρούμε τρόπους να τις θεραπεύσουμε. Μας καλεί να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι επίγνωσης των ανασφαλειών και των φόβων που μας κρατούν δέσμιους, ώστε να μη νιώθουμε καταδικασμένοι. Μέσα από την κατανόηση και την αποδοχή θα βρούμε την κάθαρση.

Πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ
Είναι αναμενόμενο ότι η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα θα σας επηρεάσει περισσότερο από τον καθένα, μιας και κινείται στο δικό σας ζώδιο. Από τις 24/07 μέχρι τις 28/12 μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σκέψεις, αναμνήσεις ή κάποια γεγονότα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ευάλωτοι, μπορεί να πλήξουν την αυτοπεποίθησή σας ή να αμφιβάλετε για τις δυνατότητές σας. Ίσως κάποια συμπεριφορά ενός ατόμου να σας κάνει να αντικρίσετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας, ή μπορεί κάποιο θέμα υγείας ή κάτι το οποίο αφορά το σώμα σας να σας κάνει να αισθανθείτε πιο αδύναμοι.

Όμως δεν χρειάζεται να σας παίρνει από κάτω, αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε τον χρόνο σας, να κάνετε ένα βήμα πίσω, να χαλαρώσετε και να αποκτήσετε περισσότερη αυτογνωσία. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος να εστιαστείτε στις ανάγκες σας και να αντιληφθείτε αν είστε στον σωστό δρόμο. Νιώθετε ότι κάνετε αυτό που θέλετε επαγγελματικά; Σας ικανοποιεί η προσωπική σας ζωή ως τώρα; Υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν στις σημαντικές σας σχέσεις;

Μπορεί να μην είναι εύκολες οι απαντήσεις και πολλές φορές προτιμάτε να τις αγνοείτε γιατί ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου, αλλά όσο το κάνετε τόσο αναβάλλετε την ευτυχία σας για αργότερα. Κάποιοι μπορεί να φοβάστε μια αλλαγή εξαιτίας μιας παρελθοντικής αποτυχίας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και τα λάθη του παρελθόντος μπορεί απλά να σας διδάξουν τι να μην επαναλάβετε, όχι να σας καθηλώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Χείρωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού τους επόμενους 5 μήνες μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς ή να έρθετε αντιμέτωποι με επίπονες αναμνήσεις ή γεγονότα τα οποία θα σας δημιουργήσουν ενοχές και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί κάποιες σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν να επανέλθουν στο παρόν με κάποιο τρόπο και να έχετε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις. Μην αγνοείτε αυτό που αισθάνεστε και μην επιτρέπετε στους άλλους να παίζουν με την ψυχολογία σας.

Όποιος και ό,τι σας κάνει κακό και σας βγάζει αρνητισμό προσπαθήστε να το απομακρύνετε. Επίσης, μπορεί να νιώθετε να σας βαραίνει ένα μυστικό σας, κάτι που δεν έχετε τολμήσει να αποκαλύψετε στους άλλους γιατί φοβάστε την απόρριψη. Μέχρι τις 28/12 το διάστημα είναι ιδανικό για ψυχοθεραπεία ή για να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά ό,τι σας έχει πονέσει ή έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ψυχή σας. Είναι ακόμη ένα διάστημα που πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας σας και να νοιαστείτε περισσότερο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τον κοινωνικό σας κύκλο και τα σχέδια σας για το μέλλον, ίσως αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να «ανήκετε» κάπου ή μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα σε έναν στόχο σας. Έτσι μπορεί κάποιος φίλος σας να κάνει κάτι που να σας απογοητεύσει ή να απομακρυνθείτε από μια παρέα καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν σας ταιριάζει πλέον.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να συνειδητοποιήσατε ότι ένα όνειρο ή το όραμα που είχατε για το μέλλον είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί και καλείστε να το εγκαταλείψετε.

Γενικότερα θα είναι μια περίοδος που θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας και θα έχετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε με κάποιο τρόπο, τους μακροπρόθεσμους στόχους που μπορεί να έχετε και πιθανώς να χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή και καλύτερες επιλογές ατόμων που να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να έχετε κοινό όραμα. Άτομα που έχετε βαφτίσει φίλους στο παρελθόν και παίζουν με τις ανασφάλειες σας δεν δικαιούνται να λέγονται φίλοι και σίγουρα δεν δικαιούνται να είναι δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Χείρωνας στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας και είναι πιθανό να φέρει κάποια εμπόδια και πισωγυρίσματα στην καριέρα και στην επαγγελματική σας πορεία. Μπορεί να νιώσετε λίγο μειονεκτικά επειδή οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται ή να σας πιάσουν ανασφάλειες γύρω από την καριέρα, τις φιλοδοξίες ή τις ικανότητές σας και να αισθάνεστε «λίγοι» για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.

Μπορεί αυτές οι ανασφάλειες να έχουν τις ρίζες τους στην παιδική σας ηλικία ή σε κάποιες δυσκολίες που είχατε στο παρελθόν στη δουλειά και να σας κάνουν ακόμα να αμφισβητήσετε τις δυνατότητες σας, έχοντας πάντα στο μυαλό σας τον φόβο της αποτυχίας. Όμως μην μπερδεύεστε με το παρελθόν. Δεν είναι ίδια κάθε μέρα, ούτε κι εσείς είστε ίδιοι με αυτό που ήσασταν χρόνια πριν. Οπότε μην ανησυχείτε και κυρίως μη φοβάστε, γιατί τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα τώρα πια.

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Χείρωνας μέσα σε έναν τομέα που αφορά τη γνώση στο ωροσκόπιο σας μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα σε ό,τι αφορά τις πνευματικές σας αναζητήσεις ή κάποιες δυσκολίες σε θέματα σπουδών. Λένε ότι ο «δάσκαλος» εμφανίζεται όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, κι όταν μιλάμε για τον Χείρωνα μιλάμε για ένα δάσκαλο σοφίας, πίστης και φιλοσοφίας. Και καθώς μέχρι και τον Δεκέμβριο ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος, κάποιες εμπειρίες που θα βιώσετε -ενδεχομένως και αρκετά ζόρικες- θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές στην κοσμοθεωρία σας και στις προτεραιότητες σας.

Από την άλλη, όποιες φοβίες ή ανασφάλειες έχετε σε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικά ρίσκα, θα έρθουν στο προσκήνιο για να τις αντιμετωπίσετε και θα το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αισθανθείτε ότι σας στερούν την ελευθερία σας και σας βάζουν όρια σε αυτά που θέλετε να κάνετε, ενώ άλλοι μπορεί να νιώσετε ότι οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας δεν έχουν την αποδοχή που θα θέλατε από τον περίγυρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Χείρωνας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σάς φέρει αντιμέτωπους με κάποια απώλεια είτε κυριολεκτική είτε συμβολική. Μπορεί λοιπόν να έρθουν στην επιφάνεια κάποια επίπονα συναισθήματα, τα οποία είχαν γεννηθεί μετά από μια προδοσία που βιώσατε σε μια σχέση στο παρελθόν, ή μπορεί να ανακύψουν προβλήματα που αφορούν σε θέματα ταμπού όπως το σεξ και να γεμίσετε ανασφάλειες, ή να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές δυστοκίες και να νιώσετε ότι χάνετε το δίχτυ ασφαλείας σας.

Για τους επόμενους πέντε μήνες θα έρθετε σε επαφή με τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα σας, με τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν και με τις αδυναμίες που προσπαθήσατε να κρύψετε κάτω από χαλάκι. Όλα αυτά όμως έρχονται για να μπορέσετε να τα επιλύσετε και να πάτε παρακάτω και όχι να μένετε δέσμιοι των φόβων σας και να κλείνεστε στον εαυτό σας και να τα διογκώνετε.

ΖΥΓΟΣ
Ο Χείρωνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου και θα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ενθαρρύνοντας σας να εξερευνήσετε περισσότερο αλλά και βαθύτερα, θέματα των πιο σημαντικών και στενών δεσμών σας. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, ίσως πρέπει να δείτε κι εσείς το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται αρκετή εσωτερική δουλειά από σας τους ίδιους. Με το να δείχνετε με το δάχτυλο τους άλλους, πιστεύοντας ότι εκείνοι κάνουν λάθη, δεν κερδίζετε κάτι ουσιαστικό.

Το επόμενο διάστημα θα δεχτείτε έντονες πιέσεις και μεγάλη αμφισβήτηση και είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μια απογοήτευση ή μια αδικία μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να χάσατε την πίστη σας στους άλλους. Ίσως βγουν τώρα στην επιφάνεια όλες οι ανισορροπίες και να πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις ώστε να κάνετε πιο ισότιμες σχέσεις.

Μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να στέκονται εμπόδιο στις σχέσεις σας και μην κολλάτε σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν πια. Κάντε την αυτοκριτική σας, ανακαλύψτε ποιες συμπεριφορές σας και ποιες επιλογές σας δεν σας εξελίσσουν και σπάστε τον φαύλο κύκλο της ανισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι και τον Δεκέμβριο που ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος σάς καλεί να δείτε κατάματα τα δικά σας λάθη, τις δικές σας επιλογές και προσεγγίσεις σε δύο σημαντικούς τομείς στη ζωή σας και να βρείτε τρόπο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ο ένας τομέας αφορά την καθημερινότητα της δουλειάς σας, τις σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, ανωτέρους και ο άλλος τον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αντί να προσεγγίζετε όμως με φόβο και ελεγκτικό σχεδόν εμμονικό τρόπο τα πάντα γύρω από αυτούς τους τομείς, προσπαθήστε να είστε λίγο λιγότερο αυστηροί με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους.

Προσπαθήστε να βρείτε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ώστε να μην πνίγεστε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά να μην κάνετε κακό και στην υγεία σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε, αγαπήστε το σώμα σας και αφήστε πίσω σας όλες τις κακές συνήθειες. Όσο πιο υγιείς θα είναι οι επιλογές σας τόσο θα αυξάνεται και η παραγωγικότητά σας και η ευημερία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Χείρωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό στις 24/07 και θα παραμείνει σε αυτή τη φάση μέχρι και τον Δεκέμβριο. Αυτή είναι μια περίοδος εσωτερικών αλλαγών, αλλά κυρίως αυτό που πρέπει να αλλάξετε είναι κάποιες από τις άμυνες σας. Ωραίο το χιούμορ, να είστε ευχάριστοι στους άλλους ή να τους κάνετε να γελούν, αλλά δεν είναι ανάγκη να κρύβεστε πίσω από τέτοιες τεχνικές όταν δεν νιώθετε έτσι μέσα σας. Αν οι φίλοι, ή ο σύντροφος σας δεν κατανοούν ότι έχετε κι εσείς τις δικές σας ίσως λίγο πιο στενόχωρες πλευρές, τότε είναι ο καιρός να δείτε κατάματα τις σχέσεις που δημιουργείτε.

Δηλαδή, δεν πρέπει να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να βοηθήσετε τους άλλους όταν το σώμα και η ψυχή σας δεν το αντέχει, γιατί στο τέλος θα καταρρεύσετε και σωματικά και ψυχολογικά. Εστιάστε στο να κάνετε περισσότερα από αυτά που αγαπάτε εσείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Βάλτε στη ζωή σας τα χόμπι που σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν δημιουργικούς, ελάτε σε επαφή με άτομα θετικά και αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να γελάσει, να κλάψει, να εκφραστεί και να ζήσει όπως θέλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα από στις 24/07 μέχρι στις 28/12 φέρνει στην επιφάνεια παλιά τραύματα που μπορεί να γεννήθηκαν στην παιδική σας ηλικία και αναμοχλεύει κάποιες ανασφάλειες που η ρίζα τους είναι βαθιά. Μπορεί λοιπόν να πληγωθήκατε από άτομα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, να γεμίσατε τραύματα τότε που ήσασταν παιδί, αλλά ποτέ η ίαση δεν ήταν η πρέπουσα. Φορέσατε τη μάσκα του σκληρού και αυτόνομου ατόμου, εγκλωβίσατε κάθε συναίσθημα στα έγκατα του μυαλού σας και επιλέξατε να δείχνετε σκληροί και ατρόμητοι.

Και τώρα έρχεται η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα να ανοίξει το κουτί των αναμνήσεων και να συνειδητοποιήσετε πόσο ευάλωτοι είστε και ότι οι ανασφάλειες και οι φόβοι όσο βαθιά κρυμμένοι και να είναι, τελικά σας κρατάνε πίσω. Όμως με αυτογνωσία, ψυχοθεραπεία ή όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε εσείς, μπορεί να κάνετε πολλή δουλειά και να τα αφήσετε πίσω σας.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τις αλλαγές που παρατηρούν και οι άλλοι σε σας, χωρίς όμως να σας πιάνουν ανασφάλειες αν τις αποδέχονται οι άλλοι. Αν εσείς είστε σίγουροι για τον εαυτό σας οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Χείρωνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, της γνώσης, αλλά και των στενών συγγενών και μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να σας απασχολήσουν τα παραπάνω θέματα. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας αυτή την περίοδο και ενδεχομένως οι άλλοι να παρερμηνεύουν τα λόγια ή τον τρόπο σας, ή μπορεί να πιάνετε τον εαυτό σας να μην εκφράζει την άποψη του υπό τον φόβο της κριτικής που θα δεχτεί.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει εσείς να εγκαταλείψετε τις θέσεις σας από ανασφάλεια, προκειμένου να είστε αποδεκτοί από τους άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με το συναίσθημα σας και οι προθέσεις να είναι ξεκάθαρες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να απογοητευθείτε από τη συμπεριφορά που θα δείξουν τα αδέλφια σας απέναντί σας ή να σοκαριστείτε από τις αποκαλύψεις που έχουν να σας κάνουν για γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν και εσείς τα αγνοούσατε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο «πληγωμένος» θεραπευτής της αστρολογίας και της μυθολογίας μας, ο Χείρωνας, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 24/07 μέχρι τις 28/12 και θα επηρεάζει τον τομέα της αυτοπεποίθησης, των αξιών, της ασφάλειας, αλλά και των οικονομικών σας. Έτσι, μέχρι και τον Δεκέμβριο σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και αφορούν το δικό σας αίσθημα ασφάλειας.

Ο τρόπος με τον οποίο μετράτε την αυτοεκτίμησή σας μπορεί και πρέπει να αναθεωρηθεί και αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι η αξία σας δεν βασίζεται στα χρήματα, στους τίτλους ή στις προσδοκίες των άλλων. Αν μονίμως νιώθετε φόβο και ανασφάλεια ότι δεν θα τα καταφέρετε, τότε έλκετε και τις ανάλογες καταστάσεις στη ζωή σας. Σκεφτείτε πότε γεννήθηκαν αυτές οι φοβίες και πώς μπορείτε να τις καταπολεμήσετε. Ακόμη, οι φόβοι αυτοί μπορεί να αναφέρονται στις σχέσεις σας κι όχι τόσο στα οικονομικά.

Μπορεί να έχετε ριζωμένες βαθιά πεποιθήσεις ότι δεν θα βρείτε ευτυχία ή ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή, σύμφωνα με το asibiliou.gr οπότε πολλές φορές να σαμποτάρετε μόνοι σας τον εαυτό σας. Όλο αυτό δεν λύνεται ούτε σε μια μέρα ούτε σε μια ώρα. Χρειάζεται χρόνος και πολλή και συνειδητή δουλειά από την πλευρά σας για να ελευθερωθείτε.

Δείτε ακόμη: 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗdaddy-cool.gr
Προηγούμενο άρθροΣασμός: Χάνουν τη ζωή τους τελικά ο Αστέρης και ο μικρός Πετρής
Επόμενο άρθροΤζένη Καρέζη: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την κηδεία της