Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω σκέφτεται να το σκάσει με τον Παύλο

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω σκέφτεται να το σκάσει με τον Παύλο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε τον Δούκα να πιέζει την Ασημίνα για τα χωράφια, την ώρα που η Δρόσω ξεμυαλίζεται από τον Παύλο και τη ζωή των ηθοποιών. Και ο Κυπραίος βρίσκει έναν βοσκό που ήταν μάρτυρας στο φονικό του Γιάννου.

Τι θα γίνει, όμως απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Κυπραίος πείθει τον βοσκό να τον εμπιστευτεί κι αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε, το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου. Η Μυρσίνη συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα, πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου, ενώ εκείνη δε βρίσκει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Παράλληλα, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω ν’ αφήσει το χωριό και πάει μαζί του στον θίασο, και της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται, μετά τον γάμο, να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο, λόγω της δουλειάς του. Η Ανέτ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα, το ίδιο κι ο Νέστορας στα πράγματα του Κυπραίου.

Η Δρόσω παλεύει με τον εαυτό της για το αν πρέπει να το σκάσει με τον Παύλο. Θα πάρει την απόφαση που θ ’αλλάξει για πάντα τη ζωή της;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΈλληνες ηθοποιοί πρωταγωνιστές σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές!
Επόμενο άρθροΚαφέ της Χαράς: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου