Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Ξενοδοχείο Nautica Bay, σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια...

Ξενοδοχείο Nautica Bay, σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια στο Πόρτο Χέλι

porto-heli-hotel-16

Στο Νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες, βρίσκεται το ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια, ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Nautica Bay, από την αρχαία πόλη ‘Αλιάς’ στην αριστερή πλευρά, έως το άλλο άκρο όπου βρίσκεται το κέντρο του χωριού. Το ξενοδοχείο μας Nautica Bay – τριών αστέρων – προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριού.

Το ξενοδοχείο Nautica Bay διαθέτει 164 διαφόρων τύπων δωμάτια. Σε ένα κήπο 35 στρεμμάτων, τα δωμάτια μοιράζονται σε 9 συνολικά κτίρια.

Το κεντρικό κτίριο διαθέτει 2 ορόφους 20 δωματίων δίκλινων. Τα υπόλοιπα 8 κτίρια, είναι αμφιθεατρικά κατανεμημένα και αποτελούνται όλα από 2 ορόφους 8 δωματίων.

Το ξενοδοχείο Nautica Bay διαθέτει 164 διαφόρων τύπων δωμάτια. Σε ένα κήπο 35 στρεμμάτων, τα δωμάτια μοιράζονται σε 9 συνολικά κτίρια.

Το κεντρικό κτίριο διαθέτει 2 ορόφους 20 δωματίων δίκλινων. Ο 1ος όροφος υπερυψωμένος, φιλοξενεί τις σουίτες οι οποίες κατασκευάστηκαν το 2006, την υποδοχή, το καλοκαιρινό εστιατόριο, το κατάστημα, το Meeting room και το χειμερινό εστιατόριο – αίθουσα εκδηλώσεων βρίσκεται στον ισόγειο όροφο με άμεση θέα στη θάλασσα και την παραλία.

Τα υπόλοιπα 8 κτίρια, είναι αμφιθεατρικά κατανεμημένα και αποτελούνται όλα από 2 ορόφους 8 δωματίων. Τα περισσότερα έχουν θέα στη θάλασσα και στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια με θέα κήπο έχουν ανακαινιστεί το 2008 με ιδιαίτερη έμφαση στην επίπλωση καθώς και στον κήπο ο οποίος έχει επιμεληθεί από αρχιτέκτονα. Η υποδοχή του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Υπηρεσιες

Στο ξενοδοχείο Nautica Bay η υποδοχή είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο έτοιμη να σας δώσει πληροφορίες για το Πόρτο Χέλι και τους κοντινούς προορισμούς, να καλέσει ένα Ταξί για το κέντρο του χωριού, να οργανώσει ενοικίαση αυτοκινήτου ή ποδηλάτου, να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για τις εξαιρετικές παραλίες και να σας παρέχει πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης.

Παροχες & υπηρεσιες

Το πρωινό πλήρες και με καθημερινές εναλλαγές στην ποικιλία, σερβίρεται στο εστιατόριο με την καλύτερη θέα στη θάλασσα.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την πισίνα του ξενοδοχείου λειτουργούν πλυντήρια και στεγνωτήρια με ειδικό νόμισμα το οποίο προμηθεύεστε από την υποδοχή έναντι αντιτίμου.

Η παιδική χαρά, τοποθετημένη ακριβώς κάτω από το μπάρ της πισίνας, θα απασχολήσει τους μικρούς επισκέπτες μας ενώ οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν ένα κοκτέιλ με θέα τον κόλπο του Πόρτο Χελίου.

Στα μπάνια των δωματίων υπάρχουν σαμπουάν, αφρόλουτρο και σαπούνι. Στα μπαλκόνια όλων των δωματίων υπάρχουν απλώστρες που θα εξυπηρετήσουν τις οικογένειες με πολυήμερες παραμονές. Απο την υποδοχή μπορούν να ζητηθούν άνευ χρεώσεως επιπλέον σετ ραψίματος, σκούφος ντους κλπ.

Στους κοινόχρηστους χώρους θα βρείτε:

Wi-Fi internet, πισίνα, παιδική πισίνα, οργανωμένη παραλία με Beach Bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, μπάρ περιμετρικά της πισίνας από 09:00 έως 00:30 σε λειτουργία τουσ καλοκαιρινούς μήνες, παιδική χαρά, εστιατόριο πρωινού με εξωτερικό χώρο καπνιστών και δείπνου με προνομιακή θέα στο Πόρτο Χέλι, χειμερινό Disco Bar, πινγκ πονγκ και μπιλιάρδο (λειτουργεί αυτόνομα με νόμισμα), αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, 2 γήπεδα tennis (εξοπλισμός άνευ χρέωσης από την υποδοχή), μίνι γκολφ (εξοπλισμός άνευ χρέωσης από την υποδοχή), κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων άνευ χρέωσης

Το ξενοδοχειο

Στο Νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες, βρίσκεται το ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια, ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Nautica Bay, από την αρχαία πόλη ‘Αλιάς’ στην αριστερή πλευρά, έως το άλλο άκρο όπου βρίσκεται το κέντρο του χωριού.

Το ξενοδοχείο μας Nautica Bay – τριών αστέρων – προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριού αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για μονήμερες αποδράσεις.

Η πλεονεκτική τοποθέτησή του στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, η στρατηγική του θέση σε σχέση με τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα καθώς και η μικρή απόσταση σε σχέση με το θέατρο της Επιδαύρου, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, έχουν φέρει το ξενοδοχείο πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων και Ξένων παραθεριστών.

Η διαχειρίστρια και ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Θερμησία Α.Ε.

Εστιατοριο Hydra

Δειπνήστε στο εστιατόριο με την πιο όμορφη θέα στο Πόρτο Χέλι.

Το ξενοδοχείο μας Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι διαθέτει αίθουσα που διατίθεται για εκδηλώσεις γάμου ή βάπτισης. Με μακρόχρονη πείρα στην διοργάνωση εκδηλώσεων, ανακαινίσαμε αυτή την αίθουσα το 2006 με σκοπό την απρόσκοπτη διοργάνωση της δικής σας ιδαίτερης γιορτής. Η αίθουσα λειτουργεί αυτόνομα μπροστά από το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου σε απόσταση από τα δωμάτια ώστε να μην ενοχλούνται από την μουσική. Έτσι διασφαλίσαμε την διασκέδασή σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παράλληλα ο κλιματισμός και ο εξαερισμός της αίθουσας θα διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ο εξοπλισμός της αίθουσας περιλαμβάνει 220 καθίσματα, λευκά καλύματα καθισμάτων, διαφορετικά χρώματα τραπεζομάνδηλων, ρυθμιζόμενο φωτισμό καθώς και σερβίτσιο πολυτελείας πλήρες. Η θέα στο νυχτερινό Πόρτο Χέλι μέσα από την αίθουσα είναι ευχάριστη έκπληξη.

Αιθουσα συναντησεων

Το Nautica Bay διαθέτει αίθουσα 120 τετραγωνικών μέτρων με 70 καθίσματα συνεδριακού τύπου.

Στο επίπεδο της υποδοχής και στη μπροστινή πλευρά του κεντρικού κτιρίου, το Nautica Bay διαθέτει μια αίθουσα, 120 περίπου τετραγωνικών μέτρων με 70 καθίσματα συνεδριακού τύπου.

Έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για μικρές συγκεντρώσεις συλλόγων που επισκέπτονται το Πόρτο Χέλι, για σκακιστικούς αγώνες και προβολή αθλητικών αγώνων στην τηλεόραση.

Διαθέτει αυτόνομο κλιματισμό, ρυθμιζόμενο φωτισμό, σύνδεση Internet, τηλεφωνική γραμμή, κουρτίνες Black out, μεγάλη οθόνη με projector και πολύ καλή θέα στο Πόρτο Χέλι.

Επικοινωνια

Τα τηλέφωνα του ξενοδοχείου Nautica Bay είναι: 2754051415, 2754051485, 2754052003

Το φαξ του ξενοδοχείου είναι: 2754051265

Επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Υποδοχή: reservations@nauticabayhotel.gr, Γενικός διευθυντής: info@nauticabayhotel.gr, Διευθυντής: spiros@nauticabayhotel.gr, Λογιστήριο: accounts@nauticabayhotel.gr  Προμήθειες: manager@nauticabayhotel.gr

Κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, μπορείτε να επικοινωνείτε και στα τηλέφωνα 2106083307 και φαξ 2106011478.

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΞενοδοχείο Ευ Ζην Studios & Suites, για να επισκεφθείτε τη γραφική Αράχωβα
Επόμενο άρθροSaz Hotel, στο κέντρο των Ιωαννίνων!