Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Φίλιππος Καμπούρης

Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Φίλιππος Καμπούρης

kampouris

Ο Φίλιππος Καμπούρης βρίσκεται στο νοσοκομείο αφού αργά το βράδυ Μ. Σαββάτου αισθάνθηκε μεγάλη δυσφορία, όπως έγινε γνωστό.

Ο δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Πλέον έχει βγει από την εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στάμου με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά, “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ”METROPOLITAN” ΜΕ EΛΑΦΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥEΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ… ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ..ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.. Στην Εντατική τού Νοσοκομείου ”METROPOLITAN” με Εγκεφαλικό Επεισόδιο Νοσηλεύεται ο Γνωστός Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής όπως μάς ενημέρωσε η Συνεργάτης του Νικόλ Κλάδη…

Οι Επόμενες Ώρες είναι κρίσιμες για τον Δημοφιλή Παρουσιαστή ενώ οι Γιατροί τού χορηγούν Φαρμακευτική Αγωγή για την αποφυγή κάποιας Επιπλοκής. Απαγορεύτηκε ή Είσοδος στην Σύζυγό του, συγγενείς και Φίλους λόγω τής Πανδημίας… Όλοι Προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά για ταχεία ανάρρωση τού Καλού Φίλου μας …”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly
Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Σούσουλα:”Με συνέπεια, συνείδηση, τήρηση των μέτρων θα το ξεπεράσουμε”
Επόμενο άρθροΣταδιακή άρση μέτρων από 4 Μαϊου: Ξεκίνημα με μικρά εμπορικά, καφέ, εστιατόρια