Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θεσσαλονίκη: Κάμερα ασφαλείας φωτίζει την απαγωγή της Μαρκέλλας – Δύο πρόσωπα αναζητούν

Θεσσαλονίκη: Κάμερα ασφαλείας φωτίζει την απαγωγή της Μαρκέλλας – Δύο πρόσωπα αναζητούν

markella

Δύο πρόσωπα ψάχνει η αστυνομία, τα οποία κατέγραψε ένα βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτό, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, η 10χρονη Μαρκέλλα περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, που δεν είναι η μητέρα της. Ένα πρόσωπο που οι αστυνομικοί θεωρούν πως σχετίζεται με την υπόθεση. Η ψυχολογική κατάσταση της μικρής, δεν επιτρέπει για την ώρα στους αστυνομικούς να την προσεγγίσουν και να της δείξουν την εικόνα.

Εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άντρα. Τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις Αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Η εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας δεν είναι τόσο απλή όσο φαινόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του σημείου, που η Μαρκέλλα έμεινε χωρίς τη θέλησή της, για σχεδόν 48 ώρες.

Αυτό το σημείο θα οδηγήσει τα επόμενα βήματα των ερευνών και πιθανότατα θα κατευθύνει τις έρευνες προς ένα συγκεκριμένο σημείο, όσον αφορά τους δράστες. Για τους συγγενείς της 10χρονης πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι πως η Μαρκέλλα γλίτωσε.

Ο βιολογικός πατέρας της μικρής είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν, και είχε τονίσει ότι δεν εμπιστεύεται την οικογένεια που μεγαλώνει η μικρή .“Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε”.

Όσα είπε η μητέρα της
«Την είδα χθες είναι καλά, απλά νοσηλεύεται για τις πρώτες βοήθειες. Είναι κουρασμένο και τρομαγμένο. Με πήρε αγκαλίτσα», είπε με ανακούφιση η μητέρα της 10χρονης.

Παράλληλα, σημείωσε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της.

Όπως σημείωσαν αστυνομικές πηγές, η 10χρονη, στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τους παιδοψυχολόγους, έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και προς το παρόν δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της αλλά και τι συνέβη τις ώρες που αγνοείτο. Οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονκό Πρακτορείο Ειδήσεων εισαγγελικές πηγές, ώστε να βοηθήσει στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine
Προηγούμενο άρθροΛαμία-Σοκ: Έκοψε την καρωτίδα του με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφο του 
Επόμενο άρθροΡίχνει ένα αυγό μέσα στον καφέ του! Δείτε: Εσείς θα το κάνετε;