Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Taleton: Ένας μοναδικός πέτρινος ξενώνας με βιολογικά προϊόντα και αγάπη στα ζώα!

Taleton: Ένας μοναδικός πέτρινος ξενώνας με βιολογικά προϊόντα και αγάπη στα ζώα!

110302762_339368410404456_304793440359970900_n
taleton

Taleton: Ένας μοναδικός πέτρινος ξενώνας με βιολογικά προϊόντα και αγάπη στα ζώα! H Θεοφανώ ξεκίνησε ένα ταξίδι με άξονα την αισθητική και το σεβασμό στην ιστορία του τόπου, την αρχιτεκτονική παράδοση και τον πολιτισμό του Ταυγέτου.

Έστησε ένα μικρό πέτρινο παράδεισο λίγα χιλιόμετρα μακριά του Γυθείου αλλά και της Σπάρτης. Μια όαση παραδοσιακής φιλοξενίας μέσα σ ένα μικρό γραφικό χωριό το Ξηροκάμπι.

Με βασικά υλικά, την πέτρα και το ξύλο, η αρχιτεκτονική των ξενώνων ακολουθεί την παραδοσιακή τεχνική και εναρμονίζεται άριστα με το φυσικό περιβάλλον.

Και αφού θα έχετε κάνει έναν ξεκούραστο ύπνο στα ανατομικά στρώματα, στην τραπεζαρία που βρίσκεται σε μια υπέροχη καταπράσινη αυλή με ένα φανταστικό συντριβάνι, σερβίρεται πλούσιο πρωινό από αγνά και φρέσκα υλικά: Φρέσκο γάλα, βουνίσιο τσάι, καφές, φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού, φρέσκα τηγανιτά αυγά, ζεστό ψωμί με βούτυρο, μαρμελάδες από βιολογικά μήλα και πορτοκάλια χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με Αγαύη, λαλάγγια και ομελέτα με ντόπια λουκάνικα!

Ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας για όσα προανέφερα, αποτελεί τον πλέον ιδανικό προορισμό διαμονής, για οικογένειες με παιδιά, για ζευγάρια, για παραθεριστές που έχουν τα ζωάκια τους μαζί, και για όσους γενικά θέλουν ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον που να μην υστερεί στην πολυτέλεια αλλά με προσιτές τιμές.

Δωμάτια, σουίτες και πανέμορφα διαμερίσματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως είσαι μέρος αυτού!

Βρείτε το Taleton: https://www.taleton.gr/

Η ιστορία του τόπου τεράστια. Χρόνο να έχεις για να επισκεφτείς Μυστρά, γιοφύρια, Γύθειο, Σπάρτη και πολλές πολλές επιλογές που θα σου δώσει λεπτομερείς περιγραφές και συμβουλές ο Ηλίας! Μπορεί να σου βγάλει και ημερήσιο πρόγραμμα εξερεύνησης της γύρω περιοχής!

Δείτε φωτογραφίες που τράβηξα στην απόλυτη ηρεμία που σου προσφέρει το Taleton:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο στήνουν σε 5 ώρες, είναι 19 τ.μ., κοστίζει 4.000 ευρώ και μέσα θυμίζει σουίτα!
Επόμενο άρθροΔείτε την φωτογραφία της Καίτης Φίνου, όταν ήταν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή!