Αρχική ΚΑΙΡΟΣ Κακοκαιρία “Ιανός” – Που θα “χτυπήσουν” τα έντονα καιρικά φαινόμενα!

Κακοκαιρία “Ιανός” – Που θα “χτυπήσουν” τα έντονα καιρικά φαινόμενα!

vroxi_adiavroxa-768×587

Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία – Οι τρεις βασικές οδηγίες προς τους πολίτες

Τρεις βασικές οδηγίες προστασίας από την κακοκαιρία «Ιανός», που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από σήμερα το απόγευμα, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Καλούμε τους πολίτες Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Ηλείας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Αττικής και Εύβοιας να παραμείνουν σε απόλυτη επιφυλακή και να δώσουν έμφαση στις τρεις σημαντικές οδηγίες», τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στις έκτακτες ανακοινώσεις που έκανε.

Συγκεκριμένα:

1. Όσοι βρίσκονται σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει στο παρελθόν ή βρίσκονται κοντά σε ποταμούς, χειμάρρους, ακτές, αποφύγετε να μείνετε σε υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους. Εξετάστε το ενδεχόμενο για το διήμερο αυτής της κακοκαιρίας να μην παραμείνετε στα σπίτια σας και να φιλοξενηθείτε σε συγγενείς ή φίλους.

2. Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.

3. Μην διασχίζετε για κανέναν λόγο χειμάρρους, ρέματα, δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, είτε πεζή, είτε με όχημα, αν βρεθείτε στη θέση αυτή.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗlifo
Προηγούμενο άρθροΗ Τάνια Τρύπη live στη Γαϊδουροχώρα!
Επόμενο άρθροΔείτε την Έλενα Ναθαναήλ ξανθιά!