Αρχική RETROLOVERS Δείτε την Έλενα Ναθαναήλ ξανθιά!

Δείτε την Έλενα Ναθαναήλ ξανθιά!

elena koita έλενα

Η Έλενα Ναθαναήλ σε μία φωτογραφίση για το τεύχος 618 του περιοδικού Εικόνες, ημερομηνία κυκλοφορίας 5 Ιουλίου του 1968.

Η πανέμορφη ηθοποιός μας Έλένα Ναθαναήλ ήταν και μούσα του Γιάννη Τσεκλένη και εδώ ποζάρει με τα ρούχα του λίγο διαφορετική απ΄ότι την έχουμε συνηθίσει. Ποζάρει για πρώτη φορά με ξανθό μαλλί!

«Είμαι πάντα πολύ προσγειωμένη, επειδή ξέρω βέβαια πως ότι δεν μπορεί να είναι όλα ιδανικά στον κόσμο μας, στη σημερινή κρίσιμη εποχή του εγχώριου κινηματογράφου, επειδή πιστεύω ότι οι μεγάλοι ρόλοι, οι μεγάλες ευκαιρίες σε πλησιάζουν πάντοτε αθόρυβα εκεί όπου δεν το περιμένεις.» Έλενα Ναθαναήλ

Δείτε ακόμη: Αναμνήσεις: Η Έλενα Ναθαναήλ μας ξεναγεί στο σπίτι της! [Φωτογραφίες]

ελενα κοιτα
Η Έλενα Ναθαναήλ με τις δημιουργίες του Γιάννη Τσεκλένη. Ήταν μόλις 21 ετών!

«Μου ζήτησαν μερικές φωτογραφίες για κάποιο μεγάλο ξένο περιοδικό. Στο στούντιο συνάντησα την Έφη Μελά και τις περούκες της. Το καλύτερο επί τόσα χρόνια φωτομοντέλο της Αθήνας διαθέτει μια πλουσιότατη συλλογή. Για να γελάσουμε διάλεξα αυτή την ξανθή, την ελαφρώς χίππυ. Μου είπαν ό,τι μου πάει… Αυτό ήταν όλο». Έλενα Ναθαναήλ

Διαβάστε κάτι ενδιαφέρον: Το πρώτο μαγαζί της Αθήνας που προσέλαβε σερβιτόρες ήταν ζαχαροπλαστείο στη Σταδίου, αλλά το σφράγισε η αστυνομία «προς περιφρούρησιν των ηθών»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία “Ιανός” – Που θα “χτυπήσουν” τα έντονα καιρικά φαινόμενα!
Επόμενο άρθρο«I Loved a Soldier»- η ημιτελής χαμένη ταινία της Marlene Dietrich
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!