Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Χανιά: Σκότωσε συγκρατούμενο ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου

Χανιά: Σκότωσε συγκρατούμενο ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου

sergianopoulos Νίκος Σεργιανόπουλος

Τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον έλεγαν Νταβίντ Μουρτινέλι

Ο 43χρονος Νταβίντ Μουρτινέλι, είναι ο δράστης που επιτέθηκε προχθές με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον συγκρατούμενο του. Αίτηση αποφυλάκισης θα μπορούσε να υποβάλει σε δύο χρόνια, καθώς θα συμπλήρωνε 15 έτη κάθειρξης από τον φόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου

ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ δυο Γεωργιανών κρατουμένων. Η συμπλοκή έγινε στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγιά Χανίων. Ο ένας Γεωργιανός έπεσε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά. Ως δράστης του εγκλήματος φέρεται ο ομοεθνής του, Νταβίντ Μουρτινέλι!

Οι λόγοι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε ο Μουρτινέλι που τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό συγκρατούμενό του. Στις φυλακές έσπευσε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν να κρατήσουν στην ζωή τον τραυματισμένο Γεωργιανό, όμως υπέστη ανακοπή και διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο δολοφόνος απατούσε την Καρολάιν

Για τα αίτια της φονικής συμπλοκής διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια που σχηματίζει δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του δράστη, ο οποίος σε δύο χρόνια θα συμπλήρωνε τα 15 έτη κράτησης και θα αποφυλακιζόταν. Παράλληλα, έχει διαταχθεί πειθαρχική έρευνα στις φυλακές που, σύμφωνα με τη «Νέα Κρήτη», φιλοξενούν 700 κρατούμενους αν και η χωρητικότητά τους προβλέπει ως ανώτατο αριθμό τους 590.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο φονιάς ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμη: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠαναγιώτης Γαβρέλας:”Ένας καλλιτέχνης χωρίς ενσυναίσθηση δεν μπορεί να κατευθύνει τους συναδέλφους του”
Επόμενο άρθροΣΟΚ: Δεν είχε σχέσεις με τους γονείς του ο πιλότος! Η μητέρα του είδε το μωρό για 2η φορά την μέρα της δολοφονίας