Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Παναγιώτης Γαβρέλας:”Ένας καλλιτέχνης χωρίς ενσυναίσθηση δεν μπορεί να κατευθύνει τους συναδέλφους του”

Παναγιώτης Γαβρέλας:”Ένας καλλιτέχνης χωρίς ενσυναίσθηση δεν μπορεί να κατευθύνει τους συναδέλφους του”

IMG_20210626_152424

Παναγιώτης Γαβρέλας:”Ένας καλλιτέχνης χωρίς ενσυναίσθηση δεν μπορεί να κατευθύνει τους συναδέλφους του”. Από τα νέα και άφθαρτα άτομα που ξεχώρισαν φέτος μέσα από την μικρή οθόνη.  Αγαπήθηκαν θερμά μέσα από το κοινό και την απολαυστική κωμωδία της ΕΡΤ  “Ζακέτα να πάρεις”.

Από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς! Που σίγουρα θα φανερώσουν  νέες καλλιτεχνικές τους πτυχές τα επόμενα χρόνια μέσα από την δουλειά τους.

Ο Παναγιώτης Γαβρέλας μιλάει στο  Koitamagazine.gr  για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του φέτος στο γυαλί. Την συνεργασία του με την τηλεοπτική του μητέρα  Φωτεινή Μπαξεβάνη. Αλλά και με τις εξίσου σπουδαίες ηθοποιούς Ελένη Ράντου και Δάφνη Λαμπρόγιαννη και το σπουδαίο επαγγελματικό μάθημα που έχει αποκομίσει. Ακόμη ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρεται στη σημαντική σανίδα σωτηρίας που έφερε ο ερχομός της σειράς σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά και στο κομμάτι της γενικότερης ψυχολογίας, στις αποκαλύψεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες στο θεατρικό επίπεδο. Αλλά και στο πώς βλέπει τα δεδομένα γύρω μας για την φθινοπωρινή σεζόν μετά το άνοιγμα του εμβολιασμού σε όλη τη χώρα.

Τέλος αποκαλύπτει τις ασχολίες που τον κρατούν δημιουργικό στον ελεύθερο του χρόνο. Την αγάπη του για τον αθλητισμό, τι τον αγχώνει κατά διάρκεια της καθημερινότητας αλλά και τα νέα του θεατρικά πλάνα. Τα οποία επιθυμεί  πολύ να πραγματοποιηθούν όταν τα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης το επιτρέψουν.

IMG_20210627_124547

Εδώ και λίγους μήνες ο κόσμος σε απολαμβάνει μέσα από την νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις” . Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά; Ποιά είναι τα συναισθήματα σου για το φετινό τηλεοπτικό  ταξίδι;

Ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο μου και με κάλεσαν σε ακρόαση για μια νέα σειρά της ΕΡΤ. Προετοιμάστηκα όσο καλύτερα μπορούσα και πήγα στο ραντεβού μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την συγκεκριμένη ευκαιρία που μου δόθηκε.  Ήθελα από καιρό να δοκιμάσω αλλά και να δοκιμαστώ στο μέσο της τηλεόρασης και έχω ακόμα να μάθω πολλά. Με ιντριγκάρει η διαδικασία των γυρισμάτων, κυρίως γιατί έχω να αντιμετωπίσω έναν ανοίκειο κόσμο και μία λειτουργία που δεν μου είναι καθόλου γνώριμη. Κάθε μέρα είναι μια πρόκληση. 

Στη σειρά υποδύεσαι τον Εύθυμη, τον γιο της Αριστέας. Τι ξεχώρισες στον συγκεκριμένο ρόλο; Εντοπίζεις κοινά στοιχεία ανάμεσα στον Εύθυμη και  στον Παναγιώτη;

Ο Ευθύμης είναι ένας καλοπροαίρετος, αγαθός 30ρης. Του αρέσει πολύ η δουλειά του (είναι νηπιαγωγός), τα μιούζικαλ και έχει πολύ καλή σχέση με την μητέρα του.

Στην αρχή διαβάζοντας τον ρόλο πίστευα ότι δεν έχω πολλά κοινά σημεία με το χαρακτήρα. Όμως σιγά σιγά διαπίστωσα ότι η θετική προδιάθεσή του απέναντι στους ανθρώπους είναι ένα κοινό μας χαρακτηριστικό και η προσέγγιση μου ξεκίνησε από εκεί. Τώρα βλέπω ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες. Η αποστροφή προς στο ψέμα, η προτίμηση ενός περιβάλλοντος ήσυχου και χωρίς προστριβές, η υπομονή, είναι κάποια μόνο από τα κοινά μας χαρακτηριστικά. Βέβαια από την άλλη πλευρά όλα αυτά που μου είναι γνώριμα για τις ανάγκες του ρόλου έπρεπε να τα μεγενθύνω κατά πολύ, ειδικά την υπομονή.  

Η τηλεοπτική σου μητέρα είναι η  Φωτεινή Μπαξεβάνη η οποία υποδύεται την Αριστέα. Πώς είναι η μεταξύ σας σχέση; Μετά από αρκετά γυρίσματα μαζί, έχετε πλέον δημιουργήσει ένα δικό σας κώδικα επικοινωνίας ο οποίος κάνει την διαδικασία των γυρισμάτων πιο άνετη και λιγότερη αγχωτική;

Η Φωτεινή είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Φωτεινή όνομα και πράγμα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ειδικά στις πρώτες μέρες που ήμουν και πιο αγχωμένος με την πρωτόγνωρη διαδικασία του γυρίσματος ήταν εκεί για να μου δίνει με την θετική της ενέργεια και την εμπειρία της την ώθηση που χρειαζόμουν. Κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο άνετα και πιο διασκεδαστικά. Απολαμβάνω να παίζω δίπλα της.  

FB_IMG_1624709194931

Στο γυαλί εκτός από την Φωτεινή Μπαξεβάνη  έχεις τη τύχη αλλά και την χαρά να συνεργάζεσαι με δύο εξίσου καταξιωμένες πρωταγωνίστριες του χώρου οι οποίες έχουν χαράξει όλα αυτά τα χρόνια την δική τους πορεία στο χώρο όπως η Ελένη Ράντου, και η  Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Πώς νιώθεις για αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη; Κρατάς κάποιες συγκεκριμένες συμβουλές ή παρατηρήσεις από τους ίδιες οι οποίες σε συντροφεύουν μέχρι και σήμερα;

Νιώθω ειλικρινά πάρα πολύ τυχερός γι’ αυτή την συνεργασία. Από την πρώτη ανάγνωση μέχρι και σήμερα είναι πάρα πολύ βοηθητικές είτε με συμβουλές και πρακτικές παρατηρήσεις πάνω στο ρόλο ή και μόνο με την παρουσία τους και την γενικότερη συμπεριφορά τους. Μόνο και μόνο η ύπαρξη τους και η λειτουργία τους στο πλαίσιο της δουλειάς είναι ένα σπουδαίο μάθημα για εμάς τους νεότερους ηθοποιούς.

Πραγματοποιείς τηλεοπτικά γυρίσματα εν μέσω  πανδημίας με μια επιπλέον προσοχή, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στον ιό, σε ένα αυστηρά αποστειρωμένο περιβάλλον. Πώς είναι για σένα αυτή η νέα εποχή στον εργασιακό χώρο και πόσο σ’ έχει επηρεάσει ως επαγγελματία;

Η συνολική συνθήκη ζωής που βιώνουμε με έχει επηρεάσει πρώτα ως άνθρωπο.Υπάρχει μια υφέρπουσα ζοφερή κατάσταση που μας συντροφεύει τον τελευταίο χρόνο. Το άγχος έχει αυξηθεί και οι στιγμές ανεμελιάς έχουν μειωθεί σημαντικά. Στα τηλεοπτικά γυρίσματα επειδή τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  και κάνουμε συνεχώς τεστ μπορούμε κατά την διάρκεια της λήψης να ζήσουμε χωρίς μάσκες και να ξεχαστούμε σε ένα covid free περιβάλλον.

Η συνολική  συμπεριφορά μου όμως έξω από το γύρισμα έχει γίνει ακόμη πιο προσεκτική καθώς αν συμβεί το ατυχές γεγονός και κολλήσω ή έρθω σε επαφή με κάποιο κρούσμα και θα πάει πίσω την παραγωγή αλλά και θα θέσω τους συναδέλφους μου σε κίνδυνο. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω. Ευτυχώς ένας ένας κάνει το εμβόλιο του και με τον καιρό θα αισθανθούμε πιο ασφαλείς.

Η σειρά στην Ερτ πέρα από κάποια παλαιότερα guest, αποτελεί το ντεμπούτο σου στην μικρή οθόνη με έναν πιο σταθερό ρόλο. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν προτάσεις για την συμμετοχή σου σε ένα μεγαλύτερο κύκλο επεισοδίων στο γυαλί που δεν αποδέχτηκες λόγω του όχι και τόσο σωστού timing ή  είχες αφοσιωθεί πιο πολύ στο θεατρικό κομμάτι; Πώς ήταν για σένα η πρώτη μέρα στο τηλεοπτικό σετ και πώς είδες τον εαυτό σου στο πρώτο επεισόδιο;

Τον εαυτό μου τον είδα στο πρώτο επεισόδιο με μεγάλη ανυπομονησία και ένα διακριτικό πανικό. Επειδή οι πρώτες μέρες γυρίσματος ήταν αναγνωριστικές για εμένα δεν μπορούσα να προβλέψω το αποτέλεσμα στην οθόνη. Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο ησύχασα και χάρηκα. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν κάποιες προτάσεις για τηλεοπτικές συνεργασίες αλλά δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να πραγματοποιηθούν επειδή είχα συνεχόμενα δουλειά στο θέατρο.

Τα τελευταία δύο χρόνια η μυθοπλασία δείχνει να έχει έρθει αρκετά ανανεωμένη στους δέκτες μας με όλο και περισσότερα ιδιωτικά κανάλια να στηρίζουν νέες σειρές ενώ φέτος η δημόσια τηλεόραση έκανε  ένα μεγάλο άλμα σε αυτό το κομμάτι. Πώς είδες εσύ τα πράγματα στο φετινό τηλεοπτικό πεδίο; Στον ελεύθερο σου χρόνο ξεχωρισες κάποια σειρά η οποία σου κέντρισε το ενδιαφέρον ως τηλεθεατής;

Έχουν γίνει όντως άλματα στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι ένα ευτυχές γεγονός. Και απ’ όσο ξέρω, του χρόνου θα είναι επίσης μια εξαιρετική χρονιά. Είναι πολλές οι σειρές που θέλω να δω μιας και σε πολλές παίζουν φίλοι μου αλλά δυστυχώς δεν έχω δει κάποια συστηματικά λόγω έλλειψης χρόνου. Ίσως το καλοκαίρι καταφέρω να κάνω την επανάληψη που χρειάζεται!

Από το τμήμα Φυσικής και τις αρχικές σου σπουδές, πώς έφτασε στον δρόμο σου η υποκριτική; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ανακοινώσεις στους δικούς σου ανθρώπους ότι θα ακολουθήσεις αυτό τον προσανατολισμό;

Ο “χαμένος” χρόνος ήταν το βασικό μου κίνητρο. Δεν θεωρώ ότι χάθηκε βέβαια καθώς κατά τη διάρκεια της σπουδής μου στο Φυσικό εξελίχθηκα ως άνθρωπος, δημιούργησα ανθρώπινες σχέσεις και μια ολόκληρη ζωή. Επίσης κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Φυσικό ήρθα σε επαφή με το θέατρο. Δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί η ζωή μου αν δεν σπούδαζα σε αυτή τη σχολή και δεν είχα γνωρίσει τους ανθρώπους που γνώρισα. Όμως ήξερα από πολύ νωρίς ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο.

Οπότε η βασική σκέψη ότι “έχασα” 7 χρόνια για να σπουδάσω κάτι που δεν μου αρέσει πραγματικά με ώθησε στο να σπουδάσω και κάτι που μου αρέσει. Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι γυρίζω από την Θεσσαλονίκη για να μπω σε κάποια δραματική σχολή στην Αθήνα το μόνο που ήξερα ήταν ότι θέλω να εμβαθύνω στο αντικείμενο της υποκριτικής γιατί απλώς με ενδιαφέρει. Τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας.

IMG_20210626_152338

Η πανδημία εδώ και ένα χρόνο έχει φέρει ριζικές αλλαγές στη καθημερινότητα μας με τους περιορισμούς να παραμένουν στη ζωή μας και την οικονομική κρίση να έχει ισοπεδώσει όλους τους τομείς. Πώς βιώνεις τόσους μήνες όλη αυτή την κατάσταση; Σε τι επίπεδα κυμάνθηκε η ψυχολογία σου;

Νομίζω όπως όλου του κόσμου. Οι πρώτες 2 βδομάδες της καραντίνας ήταν σαν αναγκαστικές διακοπές. Ήταν υπέροχα. Μετά σιγά σιγά ήρθε η ματαιότητα, ο φόβος του αγνώστου, η απουσία ανθρώπινης επαφής και όλη η τρομοκρατία που δεχθήκαμε από τα μέσα, με συνέπεια να πέσει αρκετά η ψυχολογία μου.

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με μόνη νησίδα το καλοκαίρι. Ίσως επειδή μέσα στο καλοκαίρι είναι γνώριμο να ξεκουραζόμαστε και κάνουμε τα μπάνια μας ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες δεν είναι καθόλου οικείο να καθόμαστε και να μην έχουμε κάποια ασχολία . Ευτυχώς ήρθε η πρόταση από το “Ζακέτα να πάρεις” γιατί λειτούργησε ως σωτηρία και από ψυχολογικής πλευράς, εκτός από επαγγελματικής .

Ο καλλιτεχνικός κλάδος εδώ και ένα χρόνο πέρα από την ανασφάλεια που έχει από την φύση του, αντιμετωπίζει και μία επιπλέον οικονομική καταστροφή μετά την επέλαση του ιού με. Πώς βιώνεις αυτό το πλήγμα που έχει υποστεί ο πολιτισμός και τι σου έχει λείψει από την θεατρική σκηνή;

Ο καλλιτεχνικός κλάδος εισπράττει την απόλυτη αδιαφορία. Το υπουργείο συνεχίζει να δείχνει ανικανότητα σχεδιασμού για την αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης. Για να καταλάβετε όταν μία ομάδα έχει λάβει θεατρική επιδότηση για μία παραγωγή πρέπει να την παραδώσει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην προ κόβιντ εποχή έπρεπε να κάνεις έναν αριθμό παραστάσεων.

Ένα χρόνο τώρα δεν έχει αλλάξει αυτή η οδηγία και όλες οι ομάδες που έχουν λάβει επιδότηση δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα τους επειδή δεν μπορούν να παρουσιάσουν τα έργα μιας και τα θέατρα είναι κλειστά. Το να θεωρείται μια βιντεοσκοπημένη παράσταση παραδοτέο έργο δεν έχει εγκριθεί ακόμη επίσημα και το deadline για τις περσινές παραγωγές πλησιάζει επικίνδυνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες συνάδελφοι να μην ξέρουν αν θα πληρωθούν για μια εργασία που ήδη έχουν κάνει. Η απόλυτη παράνοια.

Tους τελευταίους τρεις μήνες ο θεατρικός χώρος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας έπειτα από τις σημαντικές καταγγελίες συναδέλφων σου για περιστατικά βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο. Πώς ένιωσες στο άκουσμα αυτών των ειδήσεων και στη δυναμική  που απέκτησε το ελληνικό #metoo;

Χαίρομαι πάρα πολύ που άρχισε ο κόσμος να μιλάει για τέτοια ζητήματα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό έργο κανενός αν δεν είναι πρώτα άνθρωπος. Πρώτα όλοι μας πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε άνθρωποι ευγενείς και με σωστή συμπεριφορά και μετά να μας απασχολεί το καλλιτεχνικό μας όραμα. Τι να το κάνω αν καταφέρω να έχω μια ερμηνεία αξιομνημόνευτη αν μετά καταλήξω με ψυχικά προβλήματα; Ένας καλλιτέχνης χωρίς ενσυναίσθηση δεν μπορεί να κατευθύνει τους συναδέλφους του και στο τέλος δημιουργεί πρόβλημα και στον ίδιο και στο περιβάλλον του αλλά και στο καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα.

Πιστεύεις ότι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις και το άνοιγμα των θεάτρων, θα ξημερώσει μία νέα εποχή για τον καλλιτεχνικό κλάδο και για τις μελλοντικές συνεργασίες που θα λάβουν μέρος σε αυτόν; Θα υπάρξει ένα ξεσκαρτάρισμα  τους επόμενους μήνες και μία πιο ενωτική διάθεση όλων των επαγγελματιών απέναντι σε τέτοια ζητήματα;

Ο κλάδος μας δείχνει όντως μια συσπείρωση άνευ προηγουμένου. Ίσως είναι το πιο αισιόδοξο σημείο αυτής της εποχής. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση αλλά εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί αυτή η ενωτική διάθεση και να βιώσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Μετά από αρκετές στιγμές πίεσης, ανασφάλειας και φόβου, άνοιξαν τα μαγαζιά και το κομμάτι της εστίασης με αυστηρά τηρούμενα μέτρα προστασίας δίχως να έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος του ιού ενώ το αμέσως επόμενο βήμα είναι  το τι μέλλει γενέσθαι με το κομμάτι το τουρισμού και του πολιτισμού. Πόσο αισιόδοξος νιώθεις για τους επόμενους μήνες; 

Βλέπουμε όντως ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού και λόγω του εμβολιασμού που προχωράει, τα δεδομένα αλλάζουν και έχουν πέσει πολύ τα κρούσματα. Παρόλα αυτά είμαι αρκετά επιφυλακτικός για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε το φθινόπωρο. Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει το 4ο κύμα και θα ξαναζήσουμε καταστάσεις καραντίνας.

FB_IMG_1624789367037

O πολύς κόσμος σε γνώρισε μέσα από την σειρά ενώ το θεατρόφιλο σε έχει απολαύσει μέσα από την θεατρική σου δράση. Πώς είναι ο Παναγιώτης ως άνθρωπος εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων, ποια είναι η καθημερινότητα σου και τι απολαμβάνεις να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;  Αυτή την περίοδο με τον ιό αλλά και τα περιοριστικά μέτρα να παραμένουν στη ζωή μας,  ποια είναι τα πράγματα που σε κρατούν δημιουργικό και τι σε αγχώνει ή σε προβληματίζει;

Μ’ αρέσει ο αθλητισμός πολύ. Όταν βρίσκω λίγο χρόνο πηγαίνω για τρέξιμο ή θα κάνω γυμναστική στο σπίτι. Ακόμα καλύτερα αν πάμε με φίλους για μπάσκετ ή κάποιο 5*5. Για 12 χρόνια μετακινούμουν με ποδήλατο οπότε κάλυπτα την ανάγκη μου έτσι. Τώρα με τα τηλεοπτικά γυρίσματα μου είναι λίγο δύσκολο να κάνω 10χλμ στις 7:00 το πρωί οπότε το έχω αφήσει. Επίσης φτιάχνω διάφορες κατασκευές μικροέπιπλα, αναπαλαιώσεις με ξύλο και σίδερο κυρίως. αυτή η ενασχόληση λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά μέσα στην καραντίνα. Επίσης το να βρίσκομαι με τους φιλους μου δίνει μεγάλη χαρά.

Τώρα το τι με αγχώνει είναι μια απάντηση που δεν ξέρω ούτε εγώ ο ίδιος καθώς είμαι πάρα πολύ δημιουργικός στο να βρίσκω πράγματα και να  καταλήγω αγχωμένος.

Ζούμε σε μια αβέβαιη εποχή η οποία δε χωρά μακροπρόθεσμα σχέδια λόγω της επικινδυνότητας της νόσου. Κάνεις όνειρα  σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Πώς φαντάζεσαι την επόμενη μέρα για το επάγγελμα μετά την αδράνεια που υπέστη από τις συνέπειες του ιού;

Πιστεύω θα λειτουργήσει αναζωογονητικά. Αφού περάσει το σοκ που περνάει αυτή την περίοδο θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα. είμαι σίγουρος.

H σειρά δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα ένα δεύτερο κύκλο για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν συζητήσεις ή ζυμώσεις για τους επόμενους μήνες σε θεατρικό  ή τηλεοπτικό επίπεδο που θα ήθελες να γίνουν πραγματικότητα αν τα δεδομένα της πανδημίας το επιτρέψουν;

Ακόμα δεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε του χρόνου. Υπάρχουν σίγουρα 2 θεατρικές παραγωγές στις οποίες θα συμμετέχω που ελπίζω να πραγματοποιηθούν. Η μία είναι το έργο  “Γενική πρόβα αυτοκτονίας” όπου θα έχω τη χαρά να παίζω με συμφοιτητές μου από την σχολή , σε σκηνοθεσία Μάνου Κοντού, και η άλλη είναι  το Love & Information που ετοιμάζουμε με την ομάδα που είμαστε μαζί χρόνια το C for Circus, η οποία θα ήταν και η πρώτη μου σκηνοθεσία αλλά ο κόβιντ δυστυχώς μας πρόλαβε.

Δείτε ακόμη:

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Τζένη Καρέζη: Η αυστηρή δίαιτα και το μαρτύριο των 2 αυγών!

Αφιέρωμα : Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ (50 Χρόνια μετά)

Υπολοχαγός Νατάσα: Στα παρασκήνια της θρυλικής ταινίας – Μέρος 1ο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην Κύπρο [Pics & Video]

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔιακοπές με λιγότερα από 20 ευρώ την βραδιά! Δείτε 5 επιλογές δωματίων!
Επόμενο άρθροΧανιά: Σκότωσε συγκρατούμενο ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου