Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12χρονο κορίτσι εθελόντρια του εμβολίου της Pfizer, κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι

12χρονο κορίτσι εθελόντρια του εμβολίου της Pfizer, κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι

phizer

Ο γερουσιαστής Ron Johnson πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για να συζητήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID.

Η ομάδα που μίλησε συγκροτήθηκε από τον Ken Ruettgers. Έναν πρώην επιθετικό της Green Bay Packers, του οποίου η σύζυγος υπέστη ανεπιθύμητη αντίδραση μετά τη λήψη εμβολίου COVID. Ο Ruettgers, που ζει τώρα στο Όρεγκον, ξεκίνησε έναν ιστότοπο για να ενημερώσει την ιατρική κοινότητα σχετικά με τις αντιδράσεις του εμβολίου COVID.

«Είμαστε όλοι υπέρ του εμβολίου», δήλωσε ο Johnson κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου.

Στην πραγματικότητα, ο Johnson έχει κάνει κάθε εμβόλιο γρίπης από τη γρίπη των χοίρων. Είναι ενημερωμένος για όλα τα εμβόλια του και ήταν τεράστιος υποστηρικτής της λειτουργίας Warp Speed, αν και δεν έχει κάνει το εμβόλιο COVID επειδή έχει ήδη περάσει COVID. Ο Johnson είπε ότι στόχος του ήταν να παρέχει μια πλατφόρμα για αυτά τα άτομα που τραυματίστηκαν από εμβόλια COVID. Έτσι ώστε η ιατρική κοινότητα και τα γενικά μέσα ενημέρωσης να τα αναγνωρίσουν και να φτάσουν στη βασική αιτία – για να βρουν μια λύση για αυτά τα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε από τη ζωή η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζερακου

Ο Johnson υποστήριξε ότι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πάσχουν από σημαντικές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, ανησυχεί για «αυτή τη μικρή μειονότητα που πάσχει από σοβαρά συμπτώματα». Το CHD καλεί την FDA να βγάλει τα εμβόλια COVID από την αγορά – Πέντε άτομα από όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή του Pfizer, συμμετείχαν στο συνέδριο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Milwaukee. Περιέγραψαν τις αντιδράσεις τους στα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών, καρδιακών και γαστρεντερικών προβλημάτων, εξουθενωτικών προβλημάτων υγείας και νοσηλείας.

Ανάμεσά τους ήταν η Maddie de Garay από το Οχάιο, η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά στη δοκιμή εμβολίων Pfizer όταν ήταν μόλις 12 χρόνων. Στις 20 Ιανουαρίου, η Maddie έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID ως συμμετέχουσα στην κλινική δοκιμή για 12 έως 15 ετών- και τώρα είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Γιατί δεν επιστρέφει στη φυσιολογική της κατάσταση; Ήταν εντελώς καλά πριν από αυτό », είπε η Stephanie de Garay, μητέρα της Maddie. Προσφέρθηκε εθελοντικά στη δοκιμή εμβολίων Pfizer «για να βοηθήσει όλους τους άλλους και δεν την βοηθούν τώρα . Πριν πάρει η Maddie την τελική δόση του εμβολίου, ήταν υγιής, τα έπαιρνε όλα ‘A’, είχε πολλούς φίλους και είχε ζωή. ”

Μόλις έλαβε τη δεύτερη δόση, η Maddie ένιωσε αμέσως πόνο στο σημείο της ένεσης και τις επόμενες 24 ώρες εμφάνισε σοβαρό πόνο στην κοιλιά και το στήθος, δήλωσε η de Garay στην εκδήλωση τύπου. Η Maddie είπε στη μητέρα της ότι ένιωθε ότι η καρδιά της έσπασε μέσα από το λαιμό της και είχε οδυνηρά ηλεκτρικά σοκ στο λαιμό και τη σπονδυλική της στήλη που την ανάγκασαν να περπατάει καμπουριαστή. Οι γονείς της Maddie την πήγαν στα επείγοντα σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή νοσοκόμου της δοκιμής εμβολίων. Έγιναν εργαστηριακές εξετάσεις, ελέγχθηκε για σκωληκοειδίτιδα, έλαβε ενδοφλέβια φάρμακο και στάλθηκε στο σπίτι. Η διάγνωση στο εξιτήριο αναφέρει «αρνητική επίδραση αμέσως μετά το εμβόλιο» Η κατάσταση της Maddie συνέχισε να επιδεινώνεται. Τους επόμενους δυόμισι μήνες ο κοιλιακός, μυϊκός και νευρικός πόνος της έγινε αφόρητος, είπε η μητέρα της.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιώργος Νταλάρας: 19 Ιουλίου στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Επόμενο άρθροΤι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στα σενάρια περί «παράνομων δραστηριοτήτων» από τον 32χρονο