Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ Νέες Κυκλοφορίες Billie Eilish: Κυκλοφόρησε το νέο της single «NDA»

Billie Eilish: Κυκλοφόρησε το νέο της single «NDA»

Billie20Eilish (1)

Billie Eilish: Κυκλοφόρησε το νέο της single «NDA»

Η ιδιαίτερη Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της single και video clip με τίτλο NDA (Non Disclosure Agreement). Το οποίο θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά Happier Than Ever. Στις 30 Ιουλίου από τις Darkroom/Interscope Records/Universal Music. Το NDA θα αποτελέσει μόλις το 5ο single του επερχόμενου άλμπουμ. Καθώς διαδέχεται τα περσινά My Future και Therefore I Am, αλλά και τα φετινά της Your Power και Lost Cause.

Το τραγούδι το έχει γράψει η ίδια μαζί με τον αδερφό της και χρόνια συνοδοιπόρο της FINNEAS. Το video clip το σκηνοθέτησε η ίδια η Billie Eilish σε μια λήψη, και απεικονίζει την ίδια να περπατά τη νύχτα στον έρημο δρόμο, και τα αυτοκίνητα να περνάνε δίπλα της.

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε το νέο video clip των Maneskin με τίτλο “I Wanna Be Your Slave”

Το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια/τραγουδιστής που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time to Die.

Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο ”Ocean Eyes” κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019. Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο ”Don’t Smile At Me” κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα ”Up Next” για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΙωάννα Μπουρλόκα: Μετά το MasterChef Head Chef στο NAKAL
Επόμενο άρθροΝίκαια: Ελεύθερος ο 40χρονος οδηγός: «Στην μνήμη της κόρης μου τον συγχωρώ», λέει ο πατέρας της 7χρονης