Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ Δείτε το νέο video clip των Maneskin με τίτλο “I Wanna Be...

Δείτε το νέο video clip των Maneskin με τίτλο “I Wanna Be Your Slave”

maneskin-iwbys

Έπειτα από την επικράτησή τους στη φετινή Eurovision στο Ρότερνταμ οι Maneskin έχουν ανέβει κατά πολύ ως όνομα. Κι αυτό γιατί άρχισε πολύς κόσμος να τους γνωρίζει αλλά και να λατρεύει ακόμη περισσότερο τη μουσική τους. Έπειτα από τη μεγάλη τους επιτυχία Zitti E Buoni (σκάσε και συμμορφώσου), οι Ιταλοί rockers κυκλοφόρησαν το νέο video clip τους. Το I Wanna Be Your Slave, το οποίο κι αυτό το συναντάμε στη πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά Teatro d’Ira: Vol. I.

Το I Wanna Be Your Slave έτσι κι αλλιώς γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως single. Καθώς στο Spotify έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 180 εκατομμύρια streams. Ενώ έχει πλασαριστεί και σε υψηλές θέσεις στα διάφορα charts. Το video clip έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 15/7, και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές, ενώ ταυτόχρονα είναι και ψηλά στις τάσεις του Youtube.

MANESKIN-DAMIANO

Οι Maneskin όπως δείχνουν, δεν θα είναι οι νικητές που θα γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα και μετά θα εξαφανιστούν. Αντίθετα, θέλουν να είναι οι νικητές που θα ξεκινήσουν τώρα διεθνή καριέρα, και να διαγράψουν μια σπουδαία πορεία στη ροκ μουσική, αφήνοντας το δικό τους στίγμα.

Απολαύστε το νέο τους βίντεο κλιπ

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά από το The Bachelor
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο: Παρασύρθηκε παιδί!