Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ « Άγριες Μέλισσες »: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν!

« Άγριες Μέλισσες »: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν!

άγριες μέλισσες

« Άγριες Μέλισσες »: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν! Παίζει ήδη στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη σειρά « Άγριες Μέλισσες », όπως είναι ήδη γνωστό, θα συνεχίσει αν προβάλλεται και την επόμενη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος που θα είναι λίγο μπροστά χρονικά σε σχέση με το φινάλε το φετινό.

Συγκεκριμένα, οι ήρωες θα μεταφερθούν στο 1976 και στις πρώτες μέρες που θα γίνει το Πραξικόπημα των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα, δηλαδή στην περίοδο της Χούντας.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 προκειμένου να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παίζει ήδη στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν που αναμένεται να αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σε αυτό ακούγεται το μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου, όπως το άκουσαν όλοι οι Έλληνες το πρωινό της 21ης Απριλίου του 1967. «Μετά τη δύση του ηλίου οποιοσδήποτε κυκλοφορεί στον δρόμο θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως». Το ραδιόφωνο που εκπέμπει βρίσκεται μέσα στο άδειο, πλέον, γραφείο του Δούκα Σεβαστού.

Δείτε το:

Τέλος της δεύτερης σεζόν

Το τέλος της δεύτερης σεζόν βρήκε τον Δούκα να έχει πάρει ένα δυνατό χτύπημα με την αυτοκτονία της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάη), αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από το κακό! Για να αποφύγει τις συνέπειες στο Διαφάνι, ο Δούκας παίρνει τη Μυρσίνη και καταφεύγουν στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο δικτατορικό καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό!

Το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Αστυνομικό Έργο: Η ΠΑΓΙΔΑ του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια 

Διαβάστε ακόμη: «Γιατί έβγαλα τη μητέρα μου από τη ζωή μας»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠοια Survivor υποδύεται η Χριστιάνα Καρνέζη στο Δελφινάριο
Επόμενο άρθροΖωζώ Σαπουντζάκη: Πρωταγωνιστεί σε σποτ της Vitex και κάνει θραύση