Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Από αύριο μόνο εμβολιασμένοι στις καφετέριες – Με app η είσοδος

Από αύριο μόνο εμβολιασμένοι στις καφετέριες – Με app η είσοδος

kafeteria

Από αύριο μόνο εμβολιασμένοι στις καφετέριες. Με app η είσοδος.

Νέα δεδομένα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, 16 Ιουλίου. Για τα καταστήματα της εστίασης και τους χώρους διασκέδασης. Μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται οι εμβολιασμένοι να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κανονικότητα.

Συγκεκριμένα, από αύριο Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Παράλληλα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι παραπάνω δραστηριότητες θα λειτουργούν ναι μεν με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό πελατών ή επισκεπτών.

Την ίδια ώρα, το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλοκαίρι καθήμενων, όπως είπε προ ημερών ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Επομένως, όλες οι δραστηριότητες ψυχαγωγίας, είτε σε ανοικτούς, είτε σε κλειστούς χώρους θα αφορούν αποκλειστικά καθήμενους και όχι όρθιους πελάτες.

Δείτε ακόμη: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Τα τρία νέα σήματα για την εστίαση

Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα πρέπει πλέον να εφοδιαστούν με τρία σήματα. Τα οποία θα τοποθετηθούν στα μαγαζιά ήδη από τις 16 Ioυλίου, δηλαδή την προσεχή Παρασκευή. Ταυτόχρονα, οι έλεγχοι για τους εισερχόμενους θα γίνονται με τη νέα εφαρμογή -για iPhone και Android κινητά- «Covid Free GR». Την οποία παρουσίασε προ ημερών ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τα τρία νέα σήματα που θα τοποθετούνται στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης και θα αφορούν τους κλειστούς χώρους είναι τα εξής:

«Χώρος Covid Free» – Αυτό το σήμα θα πιστοποιεί ότι όλοι οι εισερχόμενοι στον χώρο έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης.

σημα

Από αύριο, μόνο καθήμενοι και εμβολιασμένοι σε εστίαση και ψυχαγωγία -Με app η είσοδος ΕΛΛΑΔΑ iefimerida.gr – Google Chrome 1572021 31311 μμ.bmp

Δείτε ακόμη: Τριαντάφυλλος και Πωλίνα Παντελίδη: Θα ονομάσουν τον γιο τους Παντελή

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης
Επόμενο άρθροΗ Νταίζη Λεμπέση στην ομάδα της ” CREAMY W “!