Αρχική ΤΕΧΝΕΣ Επικαιρότητα Η Νταίζη Λεμπέση στην ομάδα της ” CREAMY W “!

Η Νταίζη Λεμπέση στην ομάδα της ” CREAMY W “!

photo 39

Η Νταίζη Λεμπέση στην ομάδα της ” CREAMY W “, που επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα

Την επιτυχημένη διεθνή εταιρεία ” Creamy W “, που επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, ανέλαβε επικοινωνιακά η Ν. Λεμπέση, που θα δώσει έμφαση στα πολιτιστικά δρώμενα της εταιρείας αλλά και στην προβολή της.

Στην φωτογραφία ο ιδρυτής και εκδότης της εταιρείας “Creamy W“, Φραντσέσκο Βιτάλι με τη Νταίζη Λεμπέση την ώρα των υπογραφών.

(Ο Francesco Vitali, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και επί χρόνια συνεργάτης στο πλευρό κορυφαίων προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, ιδρυτής κι εκδότης της Creamy W δημιουργεί με μία ομάδα έμπειρων στελεχών – ένα νέο ξεχωριστό Brand στον χώρο των έντυπων και ψηφιακών εκδόσεων.)

Η επιτυχημένη εταιρεία κατέχει ήδη ρεκόρ πωλήσεων του καινούργιου βιβλίου της Ζήνας Κουτσελινη ” Μία σελίδα την ημέρα ” και ετοιμάζεται για επανέκδοση, αφού το βιβλίο εξαντλήθηκε. Σύντομα θα ακολουθήσει νέο δελτίο τύπου σχετικά με τα νέα βιβλία της εταιρείας καθώς και τις τηλεοπτικές, Θεατρικές και κινηματογραφικές της δραστηριότητες.

Το «Μία σελίδα την Ημέρα» δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο. Είναι ένας οδηγός αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε. Πρόκειται για τα προσωπικά μαθήματα ζωής και τις προσωπικές αλήθειες της Ζήνας Κουτσελίνη, όπως τα έχει βιώσει η ίδια τόσο προσωπικά, όσο και μέσω τρίτων, και απλόχερα μοιράζεται μαζί μας φέρνοντάς μας μπροστά σε ένα φωτεινό μονοπάτι της ζωής.

Καθημερινές αλήθειες που μας μεταφέρει ως οδηγό για καλύτερες φωτεινές δικές μας ημέρες. Είναι η αλήθεια της αγάπη της για μας και ο καθρέφτης που μας ανοίγει για τη δική μας ζωή.

Δείτε: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

Διαβάστε ακόμη: «Γιατί έβγαλα τη μητέρα μου από τη ζωή μας»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑπό αύριο μόνο εμβολιασμένοι στις καφετέριες – Με app η είσοδος
Επόμενο άρθροΖούσε και η 9χρόνη κόρη του αστυνομικού στο «κολαστήριο» της 19χρονης – Η καταγγελία της μητέρας