Αρχική RETROLOVERS Retro Διαφημίσεις - Εξώφυλλα Νόρα Βαλσάμη: Δείτε τα 10 καλύτερα εξώφυλλα της αγαπημένης ηθοποιού

Νόρα Βαλσάμη: Δείτε τα 10 καλύτερα εξώφυλλα της αγαπημένης ηθοποιού

βαλσαμη

Νόρα Βαλσάμη: Δείτε τα 10 καλύτερα εξώφυλλα της αγαπημένης ηθοποιού

Η γλυκειά Νόρα Βαλσάμη σήμερα έχει τα γενέλθια της (24 Ιανουαρίου 1948) και κλείνει σήμερα τα 74 της χρόνια! Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία της ευχόμαστε από καρδιάς!

Σπούδασε χορό και ρυθμική στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε μια παραγωγή του 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες, όταν ακόμη φοιτούσε στη δραματική σχολή. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία “Στεφανία”. Τότε ήταν που της παρείχε και το συμβόλαιό της η Φίνος Φίλμς.

Η Νόρα ξεκίνησε σαν μοντέλο στα περιοδικά της εποχής και δεν άργησε να γίνει εξώφυλλο ως η νέα πρωταγωνίστρια της Φίνος Φιλμ! Μια ζωντάνη κούκλα όπως θα δείτε παράκατω στα περιοδικά που επιλέξαμε!

Pictures2

Μετά από μια πλειάδα ρόλων αποσύρθηκε από τις ταινίες το 1975 και ασχολήθηκε με το θέατρο αποκλειστικά. Ανάμεσα στις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε είναι “Ο Ματωμένος Γάμος” του Λόρκα, “Ένας Ιδανικός Σύζυγος” του Όσκαρ Ουάιλντ κ.ά.

Είναι σύζυγος του σκηνοθέτη Ερρίκου Ανδρέου με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι” , την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος με το ψευδώνυμο Δημήτρης Μήκας.

Ερρίκος Ανδρέου: Γύρισα μία κωμωδία στην Φίνος χωρίς να φαίνεται το όνομα μου και εκεί γνώρισα την Νόρα Βαλσάμη

Pictures3

Στις μέρες μας έχει αποσυρθεί από το θέατρο και την τηλεόραση και ζει με την οικογενεία της στην Σύρο.

Δείτε επίσης: Αναμνήσεις: Επίσκεψη στο σπίτι της Νόρας Βαλσάμη!

Δείτε επίσης: Τι είχε πει η Νόρα Βαλσάμη για τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο

 

Δείτε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑποφασίστηκε: Γενική αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Επόμενο άρθροΆρης στον Αιγόκερω: Σε αυτά τα ζώδια θα προκαλέσει προβλήματα
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!