Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Νούσιας: «Δύσκολη σκηνή ήταν όταν σήκωσα χέρι στην Βασιλική!»

Νούσιας: «Δύσκολη σκηνή ήταν όταν σήκωσα χέρι στην Βασιλική!»

Screenshot (36)

Νούσιας: «Δύσκολη σκηνή ήταν όταν σήκωσα χέρι στην Βασιλική!»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Νούσιας βρέθηκε εχθές το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show» με παρουσιαστή το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα 40λεπτη συνέντευξη και αναφέρθηκε σε πολλές σειρές και ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Όπως και στην λάθος απόφαση να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έγινε να είναι στο καστ των Αγριων Μελισσών.

Η συζήτηση κατέληξε στην συμμετοχή του στην σειράπου σπάει τα κοντέρ στα μηχανάκια της AGB. Ο Νούσιας ενσάρκωσε το ρόλο του Στεφανή στην σειρά Σασμός. Η πιο δύσκολη στιγμή του στα γυρίσματα ήταν όταν χτύπησε την Βασιλική. Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε:

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν αναγκάστηκα να σηκώσω χέρι στην αγαπημένη μου Βασιλική. Δεν υπήρχε αυτό σεναριακά, μπήκε επιπρόσθετα για να εντείνει και να δικαιώσει το αντίπαλο δέος. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα, βρήκα όμως ένα πολύ ισχυρό δίκαιο λόγο μέσα μου. Γι’ αυτό και είπα ότι ως φόρο τιμής στις μανάδες μας, στις κόρες μας, στις γιαγιάδες μας σε όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα που μας γέννησαν και μας μεγάλωσαν και που μας αντέχουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας αναλαμβάνω εγώ το δύσκολο ρόλο να κάνω κάτι το οποίο απεχθάνομαι φύσει και θέσει ως άνθρωπος άλλα που θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για οποιοδήποτε ξανά σκεφτεί να σηκώσει χέρι σε αυτά τα υπέροχα μαγικά πλάσματα».

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΡέθυμνο: «Θόλωσα και τον σκoτωσα» ανέφερε ο 44χρονος για την δoλoφονία του 22χρονου
Επόμενο άρθροΑυγουστίδης: Δείτε ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της Γεωργίας!