Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Οι προσπάθειές της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, απέτυχαν. Ο Κουράκος δείχνει τη δυσαρέσκειά του απέναντί της, γεγονός που την προβληματίζει ακόμη περισσότερο. Η ίδια αισθάνεται τεράστιο βάρος που δε μπορεί να τον ικανοποιήσει, αλλά και ιδιαίτερα κουρασμένη από την επιμονή του να κάνουν οικογένεια.

Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση. Παρόλο που θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος της πρώτης σεζόν, η Ιουλία νιώθει πως δε μπορεί να προσφέρει άλλα στη συγκεκριμένη σχέση. Η ασθένεια του Ιάκωβου και το ταξίδι του στην Ισπανία, θα φέρει δάκρυα στην πρωταγωνίστρια. Κανείς και τίποτα δε θα την ηρεμήσει. Η Ιουλία θα είναι απαρηγόρητη στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Τα νέα επεισόδια θα είναι καθοριστικά για τη σχέση της με τον Κουράκο. Το ίδιο περίπλοκα θα είναι τα πράγματα και για τον Στάθη με την Εύα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης και η Ιουλία δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα. Και Ιουλία και Στάθης θα είναι μαζί στο Β κύκλο.

Η Αρετή σκάει με μαχαίρι τα λάστιχα της μηχανής του Στάθη… Όταν ο Στάθης επιστρέφει γίνεται έξαλλος και συγκρούονται έντονα με βαριές κουβέντες.. Αργότερα η Αρετή θα μαλώσει με την Χρυσούλα ρίχνοντάς της ευθύνες ότι εξαιτίας της έμεινε άπραγη. Την επόμενη μέρα η Ελένη της ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί με τον γιό της.

Ο Ισίδωρος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες από την Αντιγόνη για την παράνομη υιοθεσία. Ο Δημήτρης στέλνει τελεσίδικο μήνυμα και εκβιάζει την Αθηνά ότι θα κάνει γνωστή σε όλη τη Μάνη την σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει να τον παρακολουθεί… Αρετή και Βασιλική πέφτουν η μια πάνω στην άλλη με την πρώτη έξαλλη να την αποκαλεί βρομοθήλυκο και της ρίχνει ευθύνες για τον χωρισμό της αλλά και για τον Στέφανο. Ο Δημοσθένης φλερτάρει την Άννα στο καφενείο κι εκείνη έξαλλη τον βρίζει…

Ο Ιάκωβος αποχαιρετάει την Μυρτάλη και την συμβουλεύει να σταματήσει να φέρεται αλαζονικά και αυταρχικά με τους εργαζόμενους. Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να δώσει το όνομά του στο παιδί της Ισμήνης έστω και παράτυπα.

Ο Ιάκωβος συγκινημένος συνεχίζει να αποχαιρετάει γνωστούς, φίλους και συγγενής χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κάποιον την κατάσταση της υγείας του. Ο Μάνος, ο Ισίδωρος και η Ντάρνα επικοινωνούν με βιντεοκλήση με την Αγγελική, που βρίσκεται στο Ίδρυμα, αλλά η μικρή αναστατώνεται και κλαίει συνεχώς. Ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο πως ο Δημήτρης κάνει δικές του «δουλειές» και του λέει να του τρίξει τα δόντια…

Η Αντιγόνη είναι διαλυμένη και ψάχνει παρηγοριά στην Μαρίνα που την καθησυχάζει… Η Μυρτάλη πηγαίνει στην ταβέρνα την ώρα που δουλεύει ο Αλέξης, του κάνει γυμνάσια κι αυτός εκνευρίζεται. Η Αθηνά πηγαίνει στην δομή που φιλοξενείται η Αγγελική και ενημερώνεται για την Αντιγόνη, την μοναδική που γνωρίζει για την υγεία του.

Ο Ισίδωρος απελπίζεται όταν ξεμένει πλεόν από λύσεις για ττην υιοθεσία της Αγγελικής. Η Αθηνά ζητάει επιπλέον πληροφορίες από την Μαρία για το πως μπορεί ο Ισίδωρος να γνωρίζει την μικρή… Η Μαρία ενημερώνει την Αντιγόνη για τις ενέργειες της Αθηνάς… Ο Κωνσταντίνος προειδοποιεί τον Δημήτρη πως πρέπει να ξεκόψει οπωσδήποτε με τον Ανέστη καθώς τον παρακολουθεί συνεχώς η αστυνομία.

Η Μαργαρίτα καλεί την Μυρτάλη στο σπίτι της και την ενημερώνει πως ο Αλέξης θα παραστεί στον γάμο του Φίλιππου. Η Αθηνά συναντιέται με τον
Ισίδωρο για να ζητήσει διευκρινήσεις κι αυτός της αποκαλύπτει πως η Αγγελική είναι εγγονή του.

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗdaddy-cool.gr
Προηγούμενο άρθροΣασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει το παραμύθι που του πούλησε ο Αστέρης
Επόμενο άρθροΜαρία Τσομπανάκη: Η νέα φωτογραφία από το γάμο του Ορφέα και τα γλυκά λόγια