Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει από την φυλακή. Όταν μαθαίνει από την Ζωή πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του, η οργή του ήταν τόσο μεγάλη που αποτέλεσε κίνητρο να καταφέρει να βγει από την φυλακή, παρόλο που ο Πέτρος και ο Ζάχος έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να το αποτρέψουν αυτό.

Με την βοήθεια του Δούκα, ο Πέτρος, ο Ζάχος και ο Άγγελος από την στιγμή της απόδρασης και μετά προσπαθούσαν αγωνιωδώς να βρουν τα ίχνη του Ακύλα που κρυβόταν στο βουνό, μαζί με τους λιγοστούς συντρόφους που του έχουν απομείνει.

Όταν τα ίχνη του βρίσκονται Πέτρος, Ζάχος και Άγγελος πηγαίνουν να τον βρουν αποφασισμένοι να δώσουν μάχη σώμα με σώμα για να τον σκοτώσουν και επιτέλους το Διαφάνι να βρει την ηρεμία του. Από αυτήν την μάχη ο Ζάχος και ο Ντούνιας χάνουν την ζωή τους.

Την επόμενη μέρα το Διαφάνι ανήσυχο ψάχνει να βρει νεκρούς και αγνοούμενους. Όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Ζάχος έχει χάσει την ζωή του καταρρέει. Μετά τον αδερφό του, ο Πέτρος χάνει ακόμη έναν σημαντικό άνθρωπο από την ζωή του και αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Αποφασίζει λοιπόν να εγκαταλείψει για πάντα το Διαφάνι και την Λάρισα και να χαθεί για πάντα. Χάνεται προσπαθώντας να βρει ξανά τις ισορροπίες του και να ξεκινήσει την ζωή του από την αρχή. Μέχρι το τέλος της ζωής του, συνεχίζει να μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗdaddy-cool.gr
Προηγούμενο άρθροΣασμός: Η γιαγιά Ειρήνη τρελλαίνεται μετά τον θάνατο του Άγγελου
Επόμενο άρθροΟρφέας Αυγουστίδης: Δείτε την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του