Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με την Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με την Πηνελόπη;

αγριες μελισσες

Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με την Πηνελόπη; Τετάρτη 6 Ιουλίου, Επεισόδιο 143: Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, ο Σέργιος, θύμα ή θύτης;

Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη, έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με την Πηνελόπη;

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν ελληνική, καθημερινή, δραματική σειρά εποχής που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2022 με τεράστια επιτυχία. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, όπου το πρώτο επεισόδιο σημείωσε τηλεθέαση 27,8% στο σύνολο του κοινού. Η σειρά στον πρώτο κύκλο προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη. Στον 2ο κύκλο λόγω υψηλής τηλεθέασης του 1ου κύκλου προστέθηκε μια ακόμη μέρα και προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή. Ωστόσο, εξαιτίας του δεύτερου lockdown τα επεισόδια περιορίστηκαν και ξανά προβάλλεται όπως στον 1ο κύκλο, κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη. Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι η σειρά θα συνεχίσει και για 3ο κύκλο. Ο 3ος κύκλος,έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου και προβάλλεται από τον ANT1 κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη. Η σειρά έφτασε στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε στις 7 Ιουλίου συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣτοργή: To τρέιλερ και οι σπουδαίοι ηθοποιοί για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ
Επόμενο άρθροΣασμός: Ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να δει το παιδί του