Αρχική ΘΕΑΜΑ Έρχεται κι άλλο 365 ημέρες! Δείτε το τρέιλερ!

Έρχεται κι άλλο 365 ημέρες! Δείτε το τρέιλερ!

365

Έρχεται κι άλλο 365 ημέρες! Δείτε το τρέιλερ! Ποιος χόρτασε τις προηγούμενες δυο ταινίες; Έρχεται η τρίτη και τελευταία! Το όνομα αυτής «Επόμενες 365 Μέρες»!
Θα την δείτε στις 19 Αυγούστου στο Netflix

Υπόθεση:

Η σχέση της Λάουρα και του Μάσιμο κρέμεται από μια κλωστή, καθώς παλεύουν να ξεπεράσουν ζητήματα εμπιστοσύνης, ενώ ο Νάτσο παλεύει να τους χωρίσει.
Η ταινία “Οι Επόμενες 365 Μέρες” κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου 2022.

Σχετικά με το Netflix:

Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 221 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, ταινίες και παιχνίδια για κινητά από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Την ταινία σκηνοθετούν και γράφουν οι Barbara Bialowas και Tomasz Mandes, ενώ στο σενάριο βοήθησαν κιόλας οι Tomasz Klimala και Blanka Lipinska. Στους ρόλους τους θα επιστρέψουν οι Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna και Magdalena Lamparska.

Διαβάστε παρόμοια άρθρα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣΟΚ: 26χρονη μαχαiρωσε τον 57χρονο πατέρα της
Επόμενο άρθροLove Island: Δείτε 2 παίκτριες που κολάζουν και άγιο…